Χωρίς τον Ντάφι το Survivor: 4 εναλλακτικές για να ανέβουν τα νούμερα

Χωρίς τον Ντάφι το Survivor: 4 εναλλακτικές για να ανέβουν τα νούμερα

Ο Τριαντάφυλλος έφυγε, το Survivor συνεχίζεται.

Μετά από 11 υποψηφιότητες προς αποχώρηση και ίσως την καλύτερη στιγμή για τον ίδιο τον τραγουδιστή, ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε τελικά από το Survivor.

Το hastag #ντάφυ_φύγε επιτέλους είδε το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα αλλά δεν είμαστε καθόλου σίγουροι για το πόσο χαρούμενος είναι με την εξέλιξη αυτή ο Ατζούν!

Ο Ντάφυ πάει, το Survivor πώς θα πάει;

Απομένει ένας ολόκληρος μήνας για τη φετινή σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης και όλοι απορούν για την επόμενη ημέρα του Survivor.

NTAFI

«Είμαι χαρούμενος, φεύγω με ψηλά το κεφάλι, αξίζουν τα υπόλοιπα παιδιά να παραμείνουν, ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε και με κράτησε στο παιχνίδι μισό χρόνο, μισό χρόνο μακριά από την οικογένειά μου, θέλω να δω τον γιο μου, να τον πάρω αγκαλιά και τη γυναίκα μου. Νιώθω υπερήφανος, τιμή μου που κοιμήθηκα που ήμουν δίπλα στον υπέροχο άνθρωπο Σάκη Κατσούλη», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Survivor: Έφυγε ο Τριαντάφυλλος – Πανηγυρίζουν τα social media

Τα νούμερα που θα πάνε;

H τηλεθέαση του Survivor γνώρισε την πρώτη μεγάλη πτώση της μετά την έξοδο του Αλέξη Παππά και το μεγάλο χτύπημα έγινε μετά την οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη. Το ριάλιτι έπεσε περί τις 10 μονάδες, μετά το Όχι των παικτών στην περαιτέρω αναβολή διεξαγωγής του τελικού που από τον Μάιο μεταφέρθηκε αρχικά για τον Ιούνιο και τέλος για τον Ιούλιο.



Σενάριο πρώτο: Παντρεύεται ο Σάκης με τη Μαριαλένα

Κουμπάρος γίνεται ο Ατζούν και στη δεξίωση κάνει την υπερατλαντική πτήση ο Γιώργος Λιβάνης που μπαίνει και τραγουδάει «Να την Αγαπάς». Κατόπιν το Survivor μετατρέπεται σε Power Of Love, the carribean edition.

Μετακομίζουν οι Τούρκοι στην παραλία των Ελλήνων

Όσοι παίκτες έχουν απομείνει από την τούρκικη ομάδα του Survivor που γυρίζεται ταυτόχρονα μετακομίζουν στην παραλία των Ελλήνων και τα αίματα ανάβουν.

Επιστρέφει ο Νίκος με τον James:

Προφανώς όχι ως παίκτες αλλά για τις ανάγκες της ταξιδιωτικής εκπομπής που θα αναλάβουν και που θα μας γνωρίσουν τις ομορφιές του Δομίνικου. Οπότε στις οθόνες θα βλέπουμε λίγο Survivor και λίγο Πανόραμα Survivor, The Ευτύχης Μπλέτσας Edition.

Μπαίνουν νέοι παίκτες και συνεχίζεται το Survivor μέχρι τα Χριστούγεννα!

Οι παλιοί επιστρέφουν Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα και στην πρώτη επαφή κόσμο, μιλούν σαν τον Tom Hanks στον Ναυαγό.

cast away tom hanks

Aν με αυτές τις τονωτικές ενέσεις, τα νούμερα παραμείνουν χαμηλά, υπάρχει μια ακόμα σκέψη.