Spoiler Άγριες Μέλισσες: Όποιος δεν πέθανε, θα την πληρώσει με δάκρυα - Έρχεται αντάρα για Μυρσίνη

Κατερίνα Ιωακείμ
Spoiler Άγριες Μέλισσες: Όποιος δεν πέθανε, θα την πληρώσει με δάκρυα - Έρχεται αντάρα για Μυρσίνη

Δεν υπάρχει άνθρωπος στις Άγριες Μέλισσες που να μην πονέσει στον τρίτο κύκλο - Θα βάλει μυαλό η Μυρσίνη; - Πώς θα ενωθεί ξανά η οικογένεια των Σεβαστών 

Βαθύς ο πόνος στις Άγριες Μέλισσες των πρώτων δύο σεζόν για τον Αλέξη, για τον Μιλτιάδη και την Ανέτ που αποχαιρετίσαμε οριστικά από την πλοκή του σεναρίου. Μην νομίζεις, όμως, ότι όσοι έμειναν πίσω και συνεχίζουν θα δουν άσπρη μέρα!

Τα spoilers λένε πως ο τρίτος κύκλος έρχεται από Σεπτέμβρη με πολύ κλάμα σε... πολλά μέτωπα και λίγες σταγόνες χαράς θα πέφτουν εδώ κι εκεί, ίσα ίσα για να μην βουλιάξει το σενάριο στη μιζέρια. Θυμάσαι τα τελευταία επεισόδια που έπεσε φουλ θανατικό αλλά χαμογέλασαν λίγο οιν πρωταγωνιστές με τον γάμο της Σοφούλας (btw το πόσο όμορφη νύφη ήταν το πρόσεξες; Κούκλα!); Θυμάσαι που μετά το κλάμα για Ανέτ και Μιλτιάδη βγήκε η σκηνή στο χωράφι με τα «Σ' αγαπώ» του Λάμπρου και της Ελένης; Αυτό!



Η Μυρσίνη με την πλάτη στον τοίχο

Για την Μυρσίνη και τον Δούκα η σεζόν τελείωσε δραματικά -το σπίτι τους λεηλατήθηκε, το βιος τους κάηκε, τα παιδιά τους στράφηκαν (πολύ) εναντίον τους μπροστά σε όλο το χωριό αλλά δεν μπορεί να μιλήσει κανείς για Θεία Δίκη, αναλογικά με τα εγκλήματα που έχουν οι δυο τους διαπράξει (ή μάλλον... διατάξει).

Κόντρα σε όλα τα spoilers που ήθελαν μία τον έναν και μία τον άλλο να πεθαίνει, αυτοι βγάλανε τη σεζόν όρθιοι στα πόδια τους και τόλμησαν να εμφανιστούν στην κηδεία του Μιλτιάδη!



Έχεις κι εσύ εμμονή με τις μουσικές του sequel; Θα τις βρεις σε αυτό το link

Το ερώτημα είναι θα πληρώσει η Μυρσίνη για τον θάνατο που έσπειρε τη νύχτα της πυρκαγιάς στο χωριό; Ο Δούκας σε αυτό το έγκλημα δεν έχει συμμετοχή καθώς ο ίδιος δεν ενιώθε αγνό μίσος για τις Σταμίραινες, όπως η γυναίκα του. Για τον Δούκα η απόπειρα βιασμού οπλίζει το χέρι του θύματος (η Δρόσω και οι αδερφές τις σκότωσαν τον Σέργιο που επιτέθηκε στην Δρόσω, όπως ο Δούκας σκότωσε τον Θέμελη που βίασε την αδερφή του Ανέτ).

Θέλεις να μάθεις τι θα απογίνουν οι έρωτες του Διαφανίου; Ρίξε μια ματιά σε αυτό το link

agries melisses spoiler eleni lambros

Ήξερες ότι θα μπει τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Ελένης με τον Λάμπρο; Θα τα μάθεις όλα σε αυτό το link

Η Μυρσίνη έχει υποστεί ήδη την πρώτη της μεγάλη ήττα. Εξοστρακίστηκε από το σπίτι της. Το σπίτι που πάντα έλεγε πως θα στεγάσει όλη την οικογένεια, όλα της τα παιδιά με τους γαμπρούς και τις νύφες τους (ακόμα και την Ασημίνα Σταμίρη δέχτηκε προκειμένου να μείνει ο Νικηφόρος στο πατρικό του).

Υπάρχουν 10 σκηνές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! Θα τις βρεις όλες σε αυτό το link

Η Μυρσίνη δέχτηκε δεύτερο πλήγμα όταν κατάλαβε πως όλη αυτή η κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τις φωτιές θα της στερήσει τα παιδιά της (Νικηφόρος, Κωνσταντής, Πηνελόπη στράφηκαν απέναντί της) αλλά ΚΑΙ τον εγγονό της, τον μικρό Σέργιο.

Νόμιζες πως αυτό είναι όλο; Oh, No!

Η Μυρσίνη και ο Δούκας θα αναγεννηθούν από τις στάχτες τους. Θα κρυφτούν στη Λάρισα για να γλιτώσουν τη οργή του χωριού, μακριά από όλους. Θα παίξουν το χαρτί του "καπνοβιομήχανου", θα κάνουν τεμενάδες στους καθεστωτικούς, θα παραχωρήσουν το σπίτι τους στον αδίστακτο Ακύλα Μεγαρίτη (τον άνθρωπο της δικτατορίας στο Διαφάνι) και θα αναρριχηθούν γρήγορα στην ιεραρχία.

Αλήθεια, ξέρεις γιατί οι Άγριες Μέλισσες... λέγονται Άγριες Μέλισσες; Μάθε εδώ

Θα έχουν δύναμη ξανά, θα έχουν χρήματα πολλά και εξουσία περισσότερη από πριν (τα spoilers λένε πως ο Δούκας θα είναι υποψήφιος ακόμα και για υπουργική θέση!). Θα τα έχουν όλα εκτός από τα παιδιά τους.

Ο Νικηφόρος κοντά στην Ασημίνα, ο Κωνσταντής κοντά (αλλά όχι "με") στη Δρόσω, η Πηνελόπη στο Παρίσι. Όλοι αλλού. Μόνο ο Μελέτης τους έχει μείνει. Όλοι οι Σεβαστοί θα ενωθούν ενάντια στους γονείς τους! Ο σκοπός αυτός θα ενώσει ξανά την οικογένεια...

Νόμιζες πως αυτό είναι όλο; Oh, No! (again)

Η καταδίκη της Μυρσίνης θα έρθει από την Πηνελόπη. H αγαπημένη της κόρη θα γυρίσει από το Παρίσι ως δικηγόρος των αθώων (κάποια spoilers λένε πως θα είναι η διάδοχος του δολοφονημένου συζύγου της, Αλέξη Γραμματικού στην εισαγγελία!) και θα κυνηγήσει με μεγάλη μανία τόσο τον Δούκα όσο και τον Μελέτη (για αρχή).

Θα επιστρέψει αποφασισμένη να τους στείλει στη φυλακή (παρότι γνωρίζει ότι ο πατέρας της είναι άρρωστος) και μετά... θα ασχοληθεί με τη Μυρσίνη.

Αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για την μάνα των Σεβαστών! Θα μπει στη φυλακή ή θα καταλήξει βαριά άρρωστη στο νοσοκομείο (όπως έλεγαν αρχικά τα spoiler); Αυτό θα το μάθουμε σύντομα.


https://www.instagram.com/p/CPoJu1pJO6r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ps.

Όλα αυτά βέβαια ενώ όλοι οι ήρωες θα περάσουν από πολύ σκληρές δοκιμασίες στον τρίτο κύκλο. Ελένη και Λάμπρος, Σοφούλα και Άγγελος, Ρίζω και Βασίλης θα "γονατίσουν"... Θα καταφέρουν να ξανασηκωθούν; Θα επανέλθω!

Stay tuned!