MasterChef 5 Τελικός: Η Μαργαρίτα ενθουσίασε τον Σουηδό σεφ και το Twitter τον λάτρεψε

Πατούλια Κατερίνα
MasterChef 5 Τελικός: Η Μαργαρίτα ενθουσίασε τον Σουηδό σεφ και το Twitter τον λάτρεψε

Η Μαργαρίτα κατάφερε με μια αγκαλιά να σκλαβώσει τον Fredrik Berselius.

Λίγο πριν τον τελικό του MasterChef 5 κι ενώ ο Διονύσης και η Μαργαρίτα διαγωνίστηκαν για μια ακόμα βραδιά για τον τίτλου του φετινού MasterChef, τις εντυπώσεις του επεισοδίου έκλεψε ο παγκοσμίου φήμης, σουηδικής καταγωγής, δημιουργός του εστιατορίου Aska και του βιβλίου Aska, Fredrik Berselius.

Ο σεφ ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη και κατάφερε με τη σεμνότητα, τα υπέροχα πιάτα του και την ευγένεια του χαρακτήρα του, να εντυπωσιάσει, τους κριτές, τους φιναλίστς αλλά και τον απλό κόσμο που παρακολούθησε το επεισόδιο του MasterChef.



Ο υπέροχος Fredrik Berselius.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, κατάφερε να σπάσει τον πάγο, προσφωνώντας τονΔιονύση Σαρακίνη ως «Νιόνιο»:

FREDERIK

«Λοιπόν, σεφ, η Μαργαρίτα και ο Νιόνιος άκουσαν την τεχνική και ποιητική σου προσέγγιση. Τη μαγειρική και γαστρονομική σου φιλοσοφία».
«Ο καλεσμένος σεφ έμαθε και το Νιόνιος! Έτσι με αποκάλεσε ο σεφ μπροστά του. Εντάξει, τον ευχαριστώ γιατί σίγουρα μου αρέσει οπότε ξεκίνησε καλά η δοκιμασία» είπε ο τρακαρισμένος Διονύσης στην κάμερα.

Αν πατήσεις αυτό το link θα θυμηθείς και τι είπε η Μαργαρίτα για τον περσινό τελικό του MasterChef.

Το πείραγμα δεν σταμάτησε στον Διονύση μιας και σειρά πήρε η Μαργαρίτα.

Όταν η Μαργαρίτα κλήθηκε να παρουσιάσει τα πιάτα της μπροστά στους τρεις κριτές και τον καλεσμένο τους, ο Σωτήρης Κοντιζάς φώναξε τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη σαν να είμαστε σε μικρό ταβερνάκι!

«Της υπομονής να είσαι σεφ! Δεν πρέπει να βιάζεσαι! Το καλό πράγμα αργεί να έρθει. Ο σεφ, ακόμα δεν έχω μπει μέσα να τον σερβίρω, φωνάζει «Μαργαρίτα» αλλά τελευταίος θα φάει γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει και το καλό πράγμα αργεί να έρθει», είπε με στόμφο η Μαργαρίτα.



Βέβαια, η Μαργαρίτα με την τρυφερότητά της, κατάφερε να κερδίσει τον Σουηδό σεφ όχι μόνο με τα πιάτα της και τα καλά της λόγια αλλά και με μια αγκαλιά.

Η αγκαλιά της Μαργαρίτας

H Mαργαρίτα τόνισε πολλές φορές πως είναι ενθουσιασμένη που γνώρισε έναν τόσο καλό άνθρωπο πρώτα και μετά έναν τόσο μεγάλο σεφ:

«Αυτό νιώθω και βλέπω, πως είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος ο σεφ, έτσι είναι στο εξωτερικό, αυτός ο άνθρωπος έχει πετύχει τόσα και είναι ευγενικός, άλλοι δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα και έχουν ύφος», τόνισε η Μαργαρίτα.

Η επιστροφή των παλιών παικτών στον εξώστη:

Στο σημερινό επεισόδιο, ένα βήμα πριν την αυριανή ανακοίνωση του νικητή του φετινού MasterChef, οι παλιοί παίκτες επιστρέφουν στον εξώστη και ο Διονύσης βλέπει επιτέλους την αγαπημένη του Ανούς ξανά από κοντά! Οι εντάσεις πάντως δεν θα λείψουν.



Δες τα καλύτερα tweets παρακάτω!