Jennifer Lopez: Ακόμη δεν χώρισε και μετακομίζει για χάρη του Ben Affleck (photos)

Μαρία Ροδίτη
Jennifer Lopez: Ακόμη δεν χώρισε και μετακομίζει για χάρη του Ben Affleck (photos)

Όσο πάει ο έρωτάς τους δυναμώνει!

Το highlight του 2021 ήταν σίγουρα η επανασύνδεση της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck. Το ζευγάρι, όπως όλα δείχνουν, είναι και πάλι μαζί μετά από 17 χρόνια και όσο περνούν οι μέρες ο έρωτάς τους δυναμώνει όλο και πιο πολύ.

Οι σκέψεις για μετακόμιση

Απόδειξη; Η Λατίνα star σκέφτεται να μετακομίσει στο Los Angeles για να βρίσκεται όσο πιο κοντά μπορεί στον αγαπημένο της. Για να καταλάβεις, η Lopez εδώ και μερικά χρόνια ζούσε στο σπίτι της στο Miami μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Alex Rodriguez.

Μετά τον χωρισμό τους, λοιπόν, εκείνη σκέφτεται να ζήσει στο Los Angeles, όπου ήδη μένει ο Ben Affleck. «Πριν γνωρίσει τον ARod, η Jennifer Lopez περνούσε περισσότερο χρόνο στο Los Angeles παρά στο Miami. Στο Miami πήγε για εκείνον», αναφέρει πηγή στη The Sun.

Δες εδώ πώς επιβεβαιώθηκε η σχέση JLo-Ben Affleck!

Και συνέχισε: «Rodriguez και Lopez περνούσαν τον περισσότερο χρόνο τους στο Miami μαζί με τα παιδιά τους, αλλά τώρα που διαλύθηκε ο αρραβώνας τους η Jennifer θέλει να γυρίσει στο Los Angeles. Το Miami, άλλωστε, θυμίζει στην JLo όλα όσα έζησε με τον Rodriguez, οπότε είναι καλύτερο για εκείνη να κάνει μια νέα αρχή. Εκτός αυτού, όλες οι επαγγελματικές δραστηριότητές της, τα TV shows στα οποία εμφανίζεται και οι φωτογραφίσεις, πραγματοποιούνται στο L.A.».



Οι φήμες για συγκατοίκηση με τον Ben Affleck

Η πηγή από το περιβάλλον της Jennifer Lopez εξήγησε πως εκείνη και ο Ben Affleck δεν σκέφτονται ακόμη να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη. «Είναι πολύ νωρίς. Χώρισε πολύ πρόσφατα με τον Alex Rodriguez και μια τέτοια κίνηση θα ήταν αρκετά σκληρή για τα παιδιά της Lopez».

https://www.instagram.com/p/CN3AHrppZrK

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως την προηγούμενη εβδομάδα η Jennifer Lopez εθεάθη στο Los Angeles με τα δύο παιδιά της, Emme και Max, σε συγκρότημα σχολείων. Οι φήμες λένε πως εκείνη αναζητά νέο σχολείο για τα παιδιά της και πως, μάλιστα, σκέφτεται να τα στείλει από Σεπτέμβρη στο ίδιο σχολείο που φοιτούν τα παιδιά του Ben Affleck.

«Γνωρίζει ότι τα παιδιά της χρειάζονται χρόνο να συνηθίσουν σε αυτήν τη νέα κατάσταση και έχουν ανάγκη από σταθερότητα. Το πλάνο είναι να μετακομίσουν στο Los Angeles πριν ανοίξουν τα σχολεία», εξηγεί η πηγή.