Υβόννη Μπόσνιακ: Ποζάρει με hot μαγιό και οι αναλογίες της εντυπωσιάζουν (photos)

Υβόννη Μπόσνιακ: Ποζάρει με hot μαγιό και οι αναλογίες της εντυπωσιάζουν (photos)

Στα καλύτερά της η σχεδιάστρια μόδας!

Με μια πρώτη ματιά καταλαβαίνεις ότι η Υβόννη Μπόσνιακ έχει υπάρξει μοντέλο. Κι αυτό, γιατί διαθέτει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο και ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό σώμα. Όσο για το κορμί; Οι δυο τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε η σχεδιάστρια μόδας στο Instagram account της ήταν αρκετές για να πάρουν «φωτιά» τα likes και τα σχόλια.

Το hot ολόσωμο μαγιό

Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου βρίσκεται ξεκάθαρα σε summer mood. Απόδειξη; Το post που έκανε στο Instagram και στο οποίο ποζάρει με μαύρο, ολόσωμο μαγιό, και το οποίο αποκαλύπτει τις εντυπωσιακές αναλογίες της.

Η Υβόννη, όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, ξάπλωσε σε έναν καναπέ, φόρεσε το hot ολόσωμο μαγιό της με την αποκαλυπτική πλάτη και άφησε τους followers της με το στόμα ανοιχτό. Βλέποντάς την θα νιώσεις εκείνη την καλοκαιρινή χαλαρότητα που αισθάνεσαι όταν είσαι διακοπές και ξαπλώνεις για έναν… μεσημεριανό υπνάκο με το μαγιό σου.

https://www.instagram.com/p/CPaIXdvj9yF

Θα διαπιστώσεις, όμως, πως το σώμα της απλά δεν υπάρχει! Ναι! Σίγουρα το γεγονός ότι η Υβόννη ήταν μοντέλο έπαιξε τον ρόλο του, άλλα μην ξεχνάς ότι έχει αυτό το κορμί μετά από μια εγκυμοσύνη.



Τα πρόσφατα γενέθλια

Η Υβόννη Μπόσνιακ είχε γενέθλια στις 5 Ιουνίου και έκλεισε τα 36. Η σχεδιάστρια μόδας και σύζυγος του Αντώνη Ρέμου γιόρτασε με λίγους και αγαπημένους φίλους αυτήν τη μέρα, ενώ δέχθηκε και τις πιο θερμές ευχές της κολλητής και κουμπάρας της, Μαρίας Μπεκατώρου.

Δες εδώ πώς της ευχήθηκε η Μαρία Μπεκατώρου!

Η Υβόννη με τη Μαρία συνδέονται με μια στενή φιλία εδώ και αρκετά χρόνια με την παρουσιάστρια να έχει βαφτίσει κιόλας την κόρη της Μπόσνιακ και του Ρέμου.