Kim Kardashian: Οι ευχές για τα γενέθλια του Kanye West μετά τον επεισοδιακό χωρισμό (photos)

Kim Kardashian: Οι ευχές για τα γενέθλια του Kanye West μετά τον επεισοδιακό χωρισμό (photos)

Οι σχέσεις τους τελικά δεν είναι και τόσο τεταμένες.

Τι κι αν όλοι νόμιζαν ότι η σχέση της Kim Kardashian με τον Kanye West μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους είναι σε τεντωμένο σχοινί; Τα πράγματα φαίνεται πως δεν είναι ακριβώς έτσι. Το αντίθετο, μάλιστα! Οι δυο τους φαίνεται να αγαπούν βαθιά ο ένας τον άλλον.

Οι δημόσιες ευχές και τα γενέθλια

Στις 8 Ιουνίου ο Kanye West είχε γενέθλια και έκλεισε τα 44 του χρόνια. Κι εκεί που κανένας δεν το περίμενε, το Instagram της Kim Kardashian γέμισε με φωτογραφίες δικές του και των παιδιών τους και τις πιο θερμές ευχές της.

Ειδικότερα, η reality star δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία με την ίδια, τον Kanye και τα τρία από τέσσερα παιδιά τους γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά. Θα σε αγαπώ για μια ζωή».

Πριν λίγο καιρό, βέβαια, λεγόταν ότι... κάτι έτρεχε ανάμεσα στον Kanye και την Irina Shayk. Μάθε τα όλα εδώ!

Σε Insta Story, μάλιστα, έβαλε φωτογραφία του Kanye West από την παιδική του ηλικία και συγκεκριμένα από το 1987 γράφοντας «Happy Birthday».

Παράλληλα και η Khloe Kardashian έκανε ένα post στο Instagram account της με το πρώην ζευγάρι γράφοντας τις θερμότερες ευχές της και χαρακτηρίζοντας τον Kanye West ως «αδελφό» της. «Χρόνια πολλά στον αδερφό ζωής. Να έχεις τα ωραιότερα γενέθλια. Σου στέλνω την αγάπη μου και ατέλειωτες ευλογίες», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CP3Il2Ltek5

Στην gallery μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Το επεισοδιακό διαζύγιο

Στα μέσα Μαρτίου έγινε πια και επίσημος ο χωρισμός της Kim Kardashian με τον Kanye West έπειτα από έξι χρόνια γάμου. Μάλιστα, τότε ο Kanye άλλαξε και αριθμό τηλεφώνου με την Kim να μπορεί πια να μιλά μαζί του αποκλειστικά και μόνο μέσω των ανθρώπων της ασφάλειάς του.

Η reality star είχε παραδεχθεί πως νιώθει «αποτυχημένη» και «άχρηστη» και πως θα έπρεπε να συνεχίσει να ζει με τον Kanye και να μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους. «Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς, έκανε καταπληκτική δουλειά. Θα έπρεπε να έχει μία σύζυγο που θα στηρίζει κάθε του κίνηση και θα ταξιδεύει μαζί του και θα τα κάνει όλα, εγώ δεν μπορώ», είχε πει η Kim Kardashian.



Η Kim υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο μετά από έξι χρόνια γάμου και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, τη North και τον Saint, τα έχουν αποκτήσει μαζί, ενώ τα άλλα δύο, τη Chicago και τον Psalm μέσω παρένθετης μητέρας.