O Νίκος Μπάρτζης εμφανίστηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου και το Twitter πανηγυρίζει (photos)

O Νίκος Μπάρτζης εμφανίστηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου και το Twitter πανηγυρίζει (photos)

Δίκασε.. το πάνελ της Μαλέσκου ο Νίκος Μπάρτζης.

Καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου και της εκπομπής «Love it» ήταν σήμερα ο Νίκος Μπάρτζης. Ο παίκτης του φετινού Survivor μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για όλους και για όλα όσα συνέβησαν στο νησί του Άγιου Δομίνικου, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Όπως σίγουρα θυμάσαι, ο κολλητός του Μπάρτζη, James Καφετζής, αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, μιας και όσα είχαν ειπωθεί για εκείνος όσο ήταν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης τον είχαν κάνει έξαλλο.

Ο Νίκος κατά του πάνελ

Ο Μπάρτζης, πήγε έτοιμος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, με τα βιντεάκια στα οποία το πάνελ της εκπομπής προσπαθούσε, όπως τόνισε ο ίδιος, να τον παρουσιάσει ως κακό άνθρωπο, που σχεδίασε επίτησες τον τραυματισμός της Χριστίνας Κεφαλά.

Ο Μπάρτζης άφησε τα βιντεάκια να παίξουν στον αέρα της εκπομπής και το Twitter έκανε πανικό στηρίζοντας τον πρώην παίκτη του Survivor.



Οι αιχμές για τον Σάκη Κατσούλη

Ο Νίκος Μπάρτζης υποστήριξε την άποψη του Γιώργου Ασημακόπουλου ότι ο Σάκης μπήκε «διαβασμένος» στο reality και ακολουθεί συγκεκριμένη στρατηγική. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης δεν είναι αυτό το «καλό παιδί» που θέλουν όλοι να προβάλλουν και αποφεύγει να κοιτάει το συνομιλητή του στα μάτια. Ο Νίκος συμπλήρωσε πως θεωρεί ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα θέλουν να πουλήσουν το love story τους προς τα έξω.



Τι είπε για Ντάφι-Ελένη

Ξαφνιασμένος με την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου έδειχνε ο Νίκος Μπάρτζης αφού δεν περίμενε με τίποτα να αποχωρήσει ο Ντάφι. Την ίδια ώρα δήλωσε ότι η Ελένη Χαμπέρη είναι το πιο καθαρό άτομο μέσα στο παιχνίδι και θα ήθελε να την δει στους φιναλίστ του μεγάλου τελικού. Όπως υποστήριξε η Ελένη είναι κατά τη γνώμη του η πιο σωστή-αληθινή παίκτρια σε θέματα συμπεριφοράς παρόλο που δεν την έζησε πολύ. Την στηρίζει ωστόσο και ελπίζει να τη δει στον τελικό του Survivor 4.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά tweets που γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Νίκου Μπάρτζη στην εκπομπή «Love it».