Έτσι ξεχώρισε ο Διονύσης Σαρακίνης στο MasterChef 5 και έφτασε στον τελικό (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έτσι ξεχώρισε ο Διονύσης Σαρακίνης στο MasterChef 5 και έφτασε στον τελικό (photos)

Ο Διονύσης έχασε τον τίτλο του MasterChef αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει.

Μετά από περίπου έξι μήνες αναμονής, έφτασε η μεγάλη μέρα του τελικού του MasterChef. Μαργαρίτα και Διονύσης πάλεψαν για μία περίπου εβδομάδα με μαγειρικές δοκιμασίες, μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα όπου θα αναδεικνύονταν ο νικητής του reality μαγειρικής.

Γιατί ξεχώρισε όμως ο Διονύσης Σαρακίνης στο MasterChef;

Ο Διονύσης εμφανίστηκε στην τηλεοπτική μας οθόνη στις 25 Ιανουαρίου 2021, στις οντισιόν του reality μαγειρικής. Με δύο «ναι» από τους Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη, κι ένα «όχι» από τον φαινομενικά πιο εύκολο κριτή, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, πέρασε στο bootcamp και εν τέλει στο σπίτι του MasterChef.

Παρά το γεγονός πως ο Διονύσης είχε μαγειρικά ένα άρτιο πιάτο, κάποιες αστοχίες προβλημάτισαν τους κριτές και έχασε τα τρία «ναι». Αυτό ωστόσο τον έκανε πιο δυνατό και τον έφτασε σήμερα μέχρι εδώ, στον τελικό του reality μαγειρικής.



Ο παίκτης του MasterChef ωστόσο δεν ξεχώρισε μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες, οι οποίες ήταν πραγματικά πολύ καλές. Υπήρχαν πράγματα που έγιναν, τα οποία είτε έκαναν αγαπητό τον Διονύση στο Twitter, είτε έκαναν έξαλλους τους fans και τον «δίκαζαν».

Ο έρωτάς του με την Ανούς

Το περσινό Master Chef είχε έναν μεγάλο έρωτα ο οποίος κρατάει μέχρι και σήμερα, και δεν ήταν άλλος από εκείνον του Δημήτρη Μπέλλου με τη Μαρία Μπέη. Οι δύο παίκτες τη σκυτάλη φέτος έδωσαν στον Διονύση και την Ανούς, οι οποίοι όχι μόνο είναι πολύ ερωτευμένοι, αλλά διαψεύδουν και κάθε κίνηση χωρισμού που ακούστηκε.



Η Ανούς μάλιστα μετά την αποχώρησή της, είχε πει στην Φωλιά των Κου Κου, πως τα καλύτερα έρχονται από εδώ και στο εξής, πάντα μαζί με τον Διονύση, και πως είναι πολύ καλά μαζί. Το βράδυ της Τρίτης επανασυνδέθηκαν μετά από κάποιες εβδομάδες που έμειναν χωριστά, με τον Διονύση να «λιώνει» βλέποντας το κορίτσι του.

Η φιλία με τον Ιωάννη

Ο Διονύσης εκτός από τον έρωτά του με την Ανούς ξεχώρισε και για τη φιλία που είχε δημιουργήσει με τον Ιωάννη. Οι δυο τους συμφωνούσαν σε πολλά πράγματα, και πολλές φορές δεν ήταν αγαπητοί από το Twitter, με τους fans να δείχνουν έντονα τη δυσαρέσκειά τους.

Μετά τη δεύτερη αποχώρηση του Ιωάννη ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν, αφού σύμφωνα με τους Twitter fans, ο πρώην παίκτης του reality μαγειρικής άλλαξε στρατόπεδο και κατηγόρησε τον Διονύση για τη συμπεριφορά του. Είναι άραγε αυτό το τέλος της φιλίας τους;

Αν πατήσεις αυτό το link θα μάθεις όλα όσα είπε ο Ιωάννης για τον Διονύση, στη Φωλιά των Κου Κου.

Η κόντρα με τη Μαρίνα

Πριν τον τελικό είχαμε τις δοκιμασίες ημιτελικού του Διονύση με τη Μαρίνα, οι οποίοι έδωσαν το 100% του εαυτού τους προκειμένου να πάρουν το χρυσό εισιτήριο του τελικού. Η κόντρα ανάμεσά τους ήταν έντονη, και αυτό φάνηκε σε όλες τις αναμετρήσεις τους.

Ο Διονύσης στον τελικό:

Έφτασε στην πηγή ο Διονύσης αλλά νερό δεν ήπιε! Με δύο βαθμούς διαφορά, ο Σαρακίνης ήταν τελικά ο δεύτερος στο φετινό MasterChef πίσω από την πρώτη Ελληνίδα MasterChef, την Μαργαρίτα.

Ο Διονύσης μόνο ηττημένος δεν μπορεί να νιώθει σε ένα παιχνίδι που κατάφερε να μην αποχωρήσει ποτέ, να εντυπωσιάσει με τη μαγειρική του και να πάρει ίσως ένα μάθημα ήθους και προσωπικότητας από εδώ και μπρος! Άλλωστε είναι μόλις 28 ετών!