MasterChef: Ο Τζιοβάνι μπέρδεψε το όνομα του Διονύση και το Twitter τον αποθέωσε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
MasterChef: Ο Τζιοβάνι μπέρδεψε το όνομα του Διονύση και το Twitter τον αποθέωσε

Η ευχάριστη νότα της βραδιάς είναι ξεκάθαρα ο Τζίο.

Ο τελικός του MasterChef είναι πια γεγονός και έχουμε όλοι συντονιστεί να δούμε την πέμπτη και τελευταία δοκιμασία του. Μαργαρίτα και Διονύσης αναμετρώνται για τον τίτλο του νικητή και το έπαθλο των 50,000 ευρώ. Θα έχουμε την πρώτη Ελληνίδα MasterChef άραγε ή θα το πάρει ο Διονύσης.

Όλοι οι παίκτες έχουν επιστρέψει στον εξώστη προκειμένου να βοηθήσουν και ψυχολογικά τους συμπαίκτες τους και για ακόμη μια φορά ο Τζιοβάνι είναι η απόλαυση της βραδιάς.

Πατώντας εδώ θα δεις τη φωτογραφία που ανέβασε ο πρώην παίκτης ανακοινώνοντας τα ευχάριστα νέα.

Η ατάκα φωτιά που έκανε το Twitter να ξεκαρδιστεί

Αρχικά να σου πω πως ο Τζιοβάνι σήμερα είναι πάρα πολύ όμορφος και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και το Twitter ολόκληρο. Με το μαύρο κοστούμι του και τα ανέμελα μαλλιά του «αναστάτωσε» το Twitter, το οποίο εύλογα αναρωτήθηκε εάν τον παντρεύει η... γυναίκα του. Δυστυχώς αργήσαμε κορίτσια!


https://www.instagram.com/p/CP6Mk0ADnl1

Ο Τζιοβάνι λοιπόν στο on του στην κάμερα είπε μια επική ατάκα η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη. Σίγουρα δεν έγινε επίτηδες, ήταν όμως πολύ αστείο.

Τελικά Διονύσης ή Δημήτρης;

Ο Τζιοβάνι μιλώντας για τους φιναλίστ, αφού μίλησε κι ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Μαργαρίτα μίλησε και για τον Διονύση. Μόνο που μπερδεύτηκε και είπε Δημήτρη. Ευτυχώς κατάλαβε γρήγορα τη γκάφα του και το διόρθωσε αφού πρώτα ξεκαρδίστηκε.

«Ήρθα για τη Μαργαρίτα σήμερα, ξεκάθαρο αυτό, αλλά και τον Δημήτρη τον βλέπω καλά, τον βλέπω δυνατό», είπε στην αρχή ο Τζιοβάνι, με την παραγωγή να τον διορθώνει και να λέει πως τον λένε Διονύση.



Το Twitter έδωσε τον παλμό

Και πώς ήταν δυνατόν κάτι τέτοιο να ξεφύγει από τα ραντάρ του Twitter; Οι φανς άκουσαν τι είπε και φυσικά γέλασαν σχολιάζοντας τη στιγμή.

Δες στη gallery παρακάτω τα σχόλια.