MasterChef 5: Οι πρώτες αναρτήσεις του Διονύση μετά το αποτέλεσμα του τελικού (videos)

MasterChef 5: Οι πρώτες αναρτήσεις του Διονύση μετά το αποτέλεσμα του τελικού (videos)

Τι έκανε ο Διονύσης μετά τη νίκη της Μαργαρίτας;

Μεγάλη νικήτρια του χθεσινού τελικού του MasterChef 5 αναδείχθηκε η Μαργαρίτα με το Twitter να κάνει κυριολεκτικά πάρτι. Στη δεύτερη θέση, όπως ήταν φυσικό, βρέθηκε ο Διονύσης, ο οποίος δεν φαίνεται να πτοήθηκε καθόλου από το αποτέλεσμα. Απόδειξη; Οι πρώτες αναρτήσεις του, μετά από σχεδόν έξι μήνες, στο Instagram.

Έτσι ξεχώρισε ο Διονύσης και έφτασε στον τελικό του MasterChef 5!

Η καλή διάθεση του Διονύση

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και την ανάδειξη της Μαργαρίτας ως νικήτριας στο MasterChef 5 ακολούθησε ένα μικρό πάρτι στο πλατό. Εκεί, ο Διονύσης φάνηκε να το διασκεδάζει πολύ και να περνάει πολύ καλά με τους πρώην συμπαίκτες του στο παιχνίδι.



Ο φιναλίστ του MasterChef ανέβασε, μάλιστα, και τρία Insta Stories στα οποία έδειχνε πόσο ωραία περνούσε. Ο 28χρονος παίκτης έκανε πλάκα με τους τρεις κριτές- Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά- και τους έβαλε να υπογράψουν πάνω στην ποδιά του.



Όχι μόνο, όμως… Σε επόμενο Insta Story ο Διονύσης φάνηκε να διασκεδάζει με την ψυχή του και να χορεύει με την πρώην συμπαίκτριά του, Μαρία Λαζαρίδου.



Ο έρωτας μέσα στο MasterChef

Μπορεί ο Διονύσης να μην κατάφερε να αναδειχθεί νικητής, όμως σίγουρα έμαθε πολλά μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef σε μαγειρικό επίπεδο. Κέρδισε, όμως, και στην προσωπική του ζωή μιας και βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Ανούς.

https://www.instagram.com/p/CP6dhsRqi8M

Η Ανούς σε κάθε ομαδική δοκιμασία έδειχνε φανερά ότι «λιώνει» για τον Διονύση, ενώ σε πρόσφατη εμφάνισή της στη «Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε πως οι δυο τους είναι πολύ καλά μαζί.