Οι κριτές του MasterChef όπως δεν τους έχεις ξαναδεί (video)

Οι κριτές του MasterChef όπως δεν τους έχεις ξαναδεί (video)

Κοντιζάς, Κουτσόπουλος και Ιωαννίδης σε μεγάλα κέφια!

Ο τελικός του MasterChef εξελίχθηκε σε μαραθώνιο μιας και είχε διάρκεια μία ολόκληρη εβδομάδα, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Εν τέλει, χθες βράδυ νικήτρια αναδείχθηκε η Μαργαρίτα αποτελώντας, μάλιστα, την πρώτη Ελληνίδα γυναίκα MasterChef.

Η Μαργαρίτα ετοιμάζεται για γάμο; Μάθε εδώ τα πάντα!

Πριν την έναρξη του επεισοδίου, όμως, οι κριτές αποφάσισαν να προσθέσουν μια πινελιά κεφιού στη μεγάλη βραδιά και… αποκάλυψαν ένα ταλέντο που μέχρι σήμερα κανένας δεν γνώριζε!

Ο χορός των κριτών

Οι τρεις κριτές δημοσίευσαν στο Instagram ένα backstage βίντεο από τον τελικό του MasterChef στο οποίο φαίνεται να είναι σε μεγάλα κέφια. Ειδικότερα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς χορεύουν στους ρυθμούς του Michael Jackson και του Billie Jean.



Ο Κοντιζάς, μάλιστα, ήταν αυτός που έδωσε ρεσιτάλ με τις χορευτικές φιγούρες του στο πλατό του MasterChef.

https://www.instagram.com/p/CP6f3bolC9H

Η νίκη στο MasterChef

Μεγάλη νικήτρια του MasterChef 5 αναδείχθηκε χθες βράδυ η Μαργαρίτα ικανοποιώντας παράλληλα και την «απαίτηση» των fans του Twitter. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ και επικράτησε με οκτώ στα δέκα έναντι του Διονύση, που έλαβε βαθμολογία επτά στα δέκα.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη νίκη με έπαθλο τα χρήματα για τη Μαργαρίτα. Η νικήτρια του MasterChef είχε κερδίσει και το silver award παίρνοντας 10.000 ευρώ και λέγοντας on camera πως έχει τα χρήματα για να παντρευτεί επιτέλους τον σύντροφό της, Χρήστο.