Ποιος Travis Barker; Για άλλον μιλάει συνέχεια η Kourtney Kardashian (photos)

Ποιος Travis Barker; Για άλλον μιλάει συνέχεια η Kourtney Kardashian (photos)

Κάπως περίεργα τα λέει η reality star!

Για τον χωρισμό του Scott Disick με την Kourtney Kardashian έχουν ειπωθεί πολλά! Φήμες έλεγαν ότι το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους το 2015 μετά τη δημοσίευση κάποιων φωτογραφιών του Scott με πρώην του με την οποία είχαν έρθει πολύ κοντά.

Άλλοι υποστήριζαν ότι ο Scott το είχε παρακάνει με τις εξόδους και τα parties που πήγαινε αφήνοντας διαρκώς μόνη της την Kourtney με τα τρία παιδιά τους. Τώρα, όμως, έρχεται η ίδια η reality star και αποκαλύπτει μία από τις βασικές αιτίες χωρισμού τους.

Η star τώρα βρίσκεται σε νέα σχέση. Μάθε εδώ τα πάντα!

Οι αποκαλύψεις της Kourtney Kardashian

Ένα reunion του Keeping Up With The Kardashians και η ερώτηση του παρουσιαστή, Andy Cohen, ήταν αρκετά για να παραδεχθεί δημόσια η Kourtney Kardashian έναν από τους βασικούς λόγους χωρισμού της.

Η Kourtney Kardashian αποκάλυψε ότι το reality «Keeping Up With The Kardashians» έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον χωρισμό της με τον Scott Disick. Όπως είπε, τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά ανάμεσά τους αν τα on & offs της σχέσης τους και γενικότερα η προσωπική τους ζωή δεν έβγαιναν στη φόρα με αποτέλεσμα εκατομμύρια τηλεθεατές να ξέρουν τι γίνεται μέσα στο σπίτι τους.



Σε αυτήν την απάντηση αντέδρασε έκπληκτη η Kim Kardashian λέγοντας: «Αλήθεια;». Με την Kourtney αμέσως να συμπληρώνει πως και η κατάχρηση ουσιών ήταν μία από τις αιτίες χωρισμού.

Η σχέση του πρώην ζευγαριού

Η Kourtney Kardashian γνώρισε τον Scott Disick το 2006 με τη μεταξύ τους σχέση να διαρκεί μέχρι το 2015- οπότε και χώρισαν- και να είναι άκρως εκρηκτική. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον Mason Dash, την Penelope Scotland και τον Reign Aston.

https://www.instagram.com/p/COBLCdWlVaw

«Έχουμε την κοινή κηδεμονία των παιδιών και προσπαθούμε να τα πηγαίνουμε καλά», είχε δηλώσει το 2017 η Kourtney Kardashian, έχοντας χωρίσει ήδη δύο χρόνια από τον σύζυγό της. Σε όλα αυτά τα χρόνια, πάντως, οι δυο τους έχουν τις αντιπαραθέσεις τους. Φαίνεται, ωστόσο, πως κάνουν τα πάντα για το καλό των παιδιών τους.