Ο πατέρας της Meghan Markle την απειλεί με αποκαλύψεις αν δεν δει το μωρό (photos)

Ο πατέρας της Meghan Markle την απειλεί με αποκαλύψεις αν δεν δει το μωρό (photos)

Ο Thomas Markle έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της κόρης του τις τελευταίες μέρες!

Οι κακές σχέσεις της Meghan Markle με τον πατέρα της, Thomas, είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Άλλο ένα γεγονός, όμως, έρχεται τώρα να επιβεβαιώσει την ήδη άσχημη σχέση μπαμπά-κόρης. Αφορμή; Η νεογέννητη Lilibet-Diana!

Οι απειλές του Thomas Markle στην κόρη του

Σε συνέντευξή του για το «60 minutes» της Αυστραλίας, ο μπαμπάς της Meghan Markle, Thomas, απειλεί την κόρη του ότι θα κάνει απίστευτες αποκαλύψεις αν δεν του επιτρέψει να δει τη νεογέννητη κόρη της, Lilibet-Diana.

Ειδικότερα, ο 76χρονος, που έχει να μιλήσει με την κόρη του εδώ και τρία χρόνια, απείλησε να βγάλει όλα τα άπλυτά της στη φόρα, αν δεν τον αφήσει να γνωρίσει τη νεογέννητη εγγονή του. Ο Thomas Markle αναφέρει στη συνέντευξή του πως θα προβεί σε αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της Meghan- που καθόλου δεν θα της αρέσουν- αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά του.



Οι κακές σχέσεις της Meghan με τον πατέρα της

Η Meghan Markle έχει διακόψει τις επαφές με τον μπαμπά της από το 2018. Οι σχέσεις τους σταμάτησαν μετά τις παπαρατσικές φωτογραφίες που έβγαλε πριν τον βασιλικό γάμο. Ωστόσο, στη συνέντευξη που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή στην αυστραλιανή τηλεόραση, ο Thomas Markle ζητά συγχώρεση για το «χαζό λάθος» του και λέει πως ζητά απελπισμένα ανακωχή.

«Δεν έχω μιλήσει σε εκείνη (τη Meghan) από την προπαραμονή του γάμου της», λέει. Και όταν τον ρωτούν για το πότε έμαθε για τη γέννηση της Lilibet, εκείνος απαντά: «Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Το έμαθα από το ραδιόφωνο». «Θα νιώσω πολύ απογοητευμένος αν δεν κρατήσω στην αγκαλιά μου την εγγονή μου», συνεχίζει.

Η Meghan έχει και με το Παλάτι προβλήματα. Όχι μόνο με τον μπαμπά της. Δες εδώ τι έχει συμβεί!

Στην ουσία, ο Thomas Markle κάνει μια «ύστατη προσπάθεια για συγχώρεση» από την κόρη του μετά τα όσα έκανε δυο μέρες πριν τον γάμο της, το 2018. Αλλά σε μια προσπάθεια να τρομοκρατήσει τη Meghan προσθέτει: «Θέλεις να βγάλω τα άπλυτά σου στη φόρα; Είναι η πρώτη φορά που θα πω αυτά τα πράγματα».