Τσακώνονται ακόμα! Τι συνέβη με το Παλάτι, το όνομα και το μωρό της Meghan Markle

Τσακώνονται ακόμα! Τι συνέβη με το Παλάτι, το όνομα και το μωρό της Meghan Markle

Harry και Meghan δεν πήραν την άδεια της Ελισάβετ για το όνομα της κόρης τους, σύμφωνα με δημοσιογράφο του BBC.

Τα νέα και οι εξελίξεις με τη ζωή της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας δεν έχουν τέλος. Μετά τη γέννηση της κόρης του Harry και της Meghan, που έκανε την περασμένη Κυριακή τον γύρο του διαδικτύου, άλλο ένα θέμα των royals συζητιέται παντού. Και δεν είναι άλλο από το όνομα της μικρούλας.

Η νεογέννητη κόρη του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle ονομάστηκε Lilibet-Diana. Lilibet λένε χαϊδευτικά τη βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ το δεύτερο όνομα δόθηκε προς τιμήν της αδικοχαμένης μητέρας του Harry. Πηγές κοντά στο Παλάτι τώρα, λοιπόν, και συγκεκριμένα ένας δημοσιογράφος, υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι δεν πήρε ποτέ την άδεια από τη βασίλισσα για να δώσει το όνομά της στην κορούλα του.

Χαμός γύρω από τη Lilibet-Diana κι εκείνη κάνει ήδη καριέρα. Δες εδώ πώς!

Οι ισχυρισμοί του Παλατιού

Ο Jonny Dymond, δημοσιογράφος βασιλικού ρεπορτάζ στο BBC, ανέφερε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Today» ότι η μονάρχης ποτέ δεν ερωτήθηκε και ποτέ δεν έδωσε τη σύμφωνη γνώμη της για το όνομα της νεογέννητης κόρης του Harry και της Meghan.

«Πηγές από το Παλάτι αναφέρουν ότι η Βασίλισσα δεν ερωτήθηκε ποτέ από τη Meghan και τον Harry για τη χρήση του χαϊδευτικού ονόματος που είχε στην παιδική της ηλικία στην κόρη τους», είπε χαρακτηριστικά ο Dymond.

«Παρόλο που μέχρι πριν λίγο οι πληροφορίες έλεγαν πως ο Harry είχε πάρει την άδεια της Βασίλισσας Ελισάβετ για να αποκαλούν Lilibet το νεογέννητο, πηγή του Παλατιού λέει πως η βασίλισσα δεν ερωτήθηκε ποτέ», συνέχισε.

Η σύγχυση και η βιντεοκλήση με τη Βασίλισσα

Λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους, πληροφορίες της PageSix ήθελαν τη Meghan Markle και τον Harry να συστήνουν μέσω video call το νεογέννητο στη Βασίλισσα Ελισάβετ και να ζητούν την άδειά της για να του δώσουν το όνομά της. Η μονάρχης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, απάντησε θετικά.

Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη και το ρεπορτάζ του Dymond έρχεται και ανατρέπει τα πράγματα και τους ισχυρισμούς ότι η Ελισάβετ έδωσε τις ευλογίες της, ώστε η μικρή να λέγεται Lilibet.



Το Παλάτι, πάντως, δεν έμεινε άπραγο σε όλη αυτήν τη φημολογία. Πηγές της PageSix αναφέρουν ότι οι δικηγόροι της βασιλικής οικογένειας είναι έτοιμοι να προσφύγουν νομικά εναντίον του BBC έπειτα από αυτό το ρεπορτάζ.

«Ο Δούκας μίλησε με την οικογένειά του πριν την επίσημη ανακοίνωση και, μάλιστα, η γιαγιά του ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κάλεσε. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, της εξέφρασε την επιθυμία του να ονομαστεί η κόρη του Lilibet προς τιμήν της. Αν εκείνη δεν συμφωνούσε, η Meghan και ο Harry δεν θα είχαν δώσει αυτό το όνομα στο μωρό», αναφέρει πηγή του Παλατιού.