Λιώσαμε με το τρυφερό ποστ του αρραβωνιαστικού της Μαργαρίτας μετά τη νίκη στο MasterChef 5

Πατούλια Κατερίνα
Λιώσαμε με το τρυφερό ποστ του αρραβωνιαστικού της Μαργαρίτας μετά τη νίκη στο MasterChef 5

Ο Χρήστος λιώνει για τη Μαργαρίτα και δεν το κρύβει.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef κι αυτό είναι γεγονός. Το γλυκό κορίτσι που κέρδισε την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού και των κριτών βγήκε από το παιχνίδι ως νικήτρια πια και δεν σταμάτησε να πανηγυρίζει.

Η Μαργαρίτα είχε στο πλευρό της την μαμά, την αδερφή της αλλά και τον αγαπημένο της Χρήστο. Έξω από το στούντιο, ήταν οι δύο παιδικές φίλες της Μαργαρίτας και πολλά αγαπημένα της πρόσωπα!

Ο Χρήστος και η Μαργαρίτα:

Από την πρώτη ημέρα στο MasterChef, η Μαργαρίτα δεν σταματούσε να μιλάει για τον αρραβωνιαστικό της. Στην επική της νίκη στο silver award, τότε που η Μαργαρίτα δεν ήξερε πως θα έπαιρνε ακόμα 50.000 ευρώ, φρόντισε να μιλήσει για εκείνα τα 10.000 ευρώ που θα λάμβανε ως βραβείο και να ζητήσει από τον Χρήστο να παντρευτούν αφού βρήκαν πια τα χρήματα που χρειάζονταν.



Χρήστος ήταν κάθε πρώτη και κάθε δεύτερη λέξη της Νικολαΐδη, η οποία στις δηλώσεις της μετά το παιχνίδι αρκέστηκε να πει πως υπάρχει ένα δώρο, μια υπόσχεση για τη σχέση της με τον pastry chef της καρδιάς της που δείχνει πως ο δεσμός τους θα επισημοποιηθεί στο μέλλον!

MasterChef 5: Λύσσαξε το Twitter με τον αρραβωνιαστικό της Μαργαρίτας (photos)

Η πρόταση γάμου!

Ο ίδιος ο Καλομοίρης, μπροστά στην κάμερα αρκέστηκε να δηλώσει πως θα τον κρεμάσει ο κόσμος στο Σύνταγμα αν δεν κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου στην πρώτη Ελληνίδα MasterChef.





Το post αγάπης:

Και μπορεί και Χρήστος να ήταν φειδωλός στις δηλώσεις στην κάμερα αλλά δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του για τη νίκη της αγαπημένης του.
Η αγάπη πάντως φάνηκε στο post του αρραβωνιαστικού της Μαργαρίτας στο Instagram, σταθερό και αγαπησιάρικο, μας έκανε να λιώσουμε.



Μια κοινή φωτογραφία του ζευγαριού και οι στίχοι της Τina Turner:

«You're simply the best, better than all the rest
Better than anyone, anyone I've ever met
I'm stuck on your heart and hang on every word you say
Tear us apart, baby, I would rather be dead».

Δες το τρυφερό post παρακάτω!