Έτσι γιορτάζουν οι διάσημες την επέτειο γάμου τους: Πάρε ιδέες και εσύ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Έτσι γιορτάζουν οι διάσημες την επέτειο γάμου τους: Πάρε ιδέες και εσύ

Τι μπορείς να κάνεις για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά και οι γάμοι που είχαν αναβληθεί τόσο καιρό λόγω covid-19 δρομολογούνται για το προσεχές διάστημα. Η γαμήλια τελετή και η δεξίωση είναι στιγμές που το ζευγάρι θα θυμάται για πάντα γι' αυτό οφείλουν να είναι χαρούμενες και μοναδικές.

Love is in the (showbiz) air

Στην εγχώρια showbiz τα τελευταία χρόνια πολλοί celebrities ερωτεύτηκαν παράφορα ωστόσο εν τέλειι τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Την ίδια ώρα αρκετά ζευγάρια έφτασαν μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας και αργότερα δημιούργησαν ευτυχισμένες, πολυμελείς οικογένειες.

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά!» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς ανήμερα της επετείου του με την Κάτια Ζυγούλη και παρέδωσε μαθήματα #couplegoals.

https://www.instagram.com/p/CCL8a4DhAZB

Με αφορμή αυτό το γλυκό post που βρήκα σήμερα τυχαία, αποφάσισα να δω πώς γιορτάζουν οι celebrities την επέτειο του γάμου τους. Η πλειοψηφία δημοσιεύει throwback φωτογραφίες από την εκκλησία ή τωρινές selfie με τον άνθρωπο της ζωής τους.

1) Δούκισσα Νομικού- Δημήτρης Θεοδωρίδης

doukissa1

Παραμένουν αγαπημένοι και full ερωτευμένοι. Η Dutchess είχε δημοσιεύσει αυτή τη φωτογραφία κι εγώ ομολογώ ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια που έχω δει.

2) Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη

adelina xaris

«Αγαπημενάρα μου, ομορφιά μου, συνοδοιπόρε μου, ευτυχισμένη 10η επέτειο γάμου. Είναι ευλογία να μοιράζομαι τη ζωή μου με ένα τόσο δυναμικό, υπέροχο (και υπομονετικό) πλάσμα.
Πάει η πρώτη δεκαετία!!! Σε αυτή παντρευτήκαμε δυο (!) φορές και ανανεώσαμε κι άλλη μια τους όρκους μας! Πάνω από όλα όμως, αυτή η δεκαετία, μας έφερε δυο καλλονές κόρες-διαμάντια. Και το έφερε έτσι η μοίρα να το γιορτάσουμε σήμερα μόνο οι τέσσερις μας!» είχει γράψει ο τραγουδιστής στην 10η επέτειο γάμου τους.

3) Μαριέττα Χρουσαλά- Λέων Πατίτσας

Eίναι αναμφίβολα ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της showbiz.

https://www.instagram.com/p/CPvAfsytaFx

4) Αθηνά Οικονομάκου- Φίλιππος Μιχόπουλος

Γελαστοί και εμφανώς ταιριαστοί έχουν δημιουργήσει σήμερα μια υπέροχη οικογένεια και από στιγμή σε στιγμή θα φέρουν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

https://www.instagram.com/p/CECcNIRHkZj

Πηγή κεντρικής: @mariettachrousala



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από τα αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.