Ο πραγματικός λόγος που η Kim Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West

Sabine Camhi
Ο πραγματικός λόγος που η Kim Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West

Οριστικό τέλος για το ριάλιτι των Kardashians!

Πιθανότατα έχεις ακούσει πως το Keeping Up With the Kardashians τελειώνει μετά από 14 χρόνια και 20 σεζόν. Χθες το βράδυ, το τελευταίο επεισόδιο κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τι συνέβη.

Είναι μια σκηνή στην οποία η Kim Kardashian συζητάει την κατάσταση του γάμου της με την μητέρα της, την Kris Jenner.

Κρίνοντας από το glam σύνολό της, η σκηνή γυρίστηκε έναν μήνα πριν την αίτηση διαζυγίου. Η Kim αποκαλύπτει ότι κάνει ψυχοθεραπεία για να «δουλέψει πάνω στον αυτό της».

Kardashians: Τέλος εποχής! Θα τα μάθεις όλα σε αυτό το link

Να θυμίσουμε πως στην 7η σεζόν, η Kim ήταν εντελώς κατά της ψυχοθεραπείας, λέγοντας ότι είναι ένα «λογικό άτομο» που δεν την χρειαζόταν. Αυτό σημαίνει πως το γεγονός πως πήγε τώρα μετά από μια τέτοια συναισθηματική αναταραχή, πρέπει να ήταν μια τεράστια απόφαση γι’ αυτήν.



Η Kim συνεχίζει λέγοντας πως τώρα που είναι 40 συνειδητοποίησε πως θέλει να είναι ευτυχισμένη «τον περισσότερο καιρό».

«Νιώθω ότι έχω δουλέψει τόσο σκληρά στη ζωή μου για να πετύχω όλα όσα ήθελα, και έχω ικανοποιήσει τις προσδοκίες μου και πέτυχα 10 φορές περισσότερα από ό, τι πίστευα ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν», εξηγεί και συνεχίζει: «Αλλά δεν έχω κάποιον για να το μοιραστώ αυτό. Έχω τα παιδιά μου, αλλά θα κάτσω εδώ να σκεφτώ, εντάξει, ναι τα παιδιά μου μου είναι αρκετά; Ποτέ δεν πίστευα ότι είμαι μόνη. Νόμιζα πως απλώς μπορούσα να έχω τα παιδιά μου και ο σύζυγός μου να μετακομίζει από πολιτεία σε πολιτεία, και πως εγώ θα τον ακολουθούσα και πως θα ήμουν εντάξει με αυτό».

O Kanye West σήμερα έχει κάνει unfollow όλες τις Kardashians στα social και χαίρεται τη σχέση του με ην Irina Shayk. Check!

«Αλλά το γεγονός πως έγινα 40 φέτος με έκανε να καταλάβω πως δεν θέλω έναν σύζυγο που ζει σε διαφορετική πολιτεία, Πίστευα πως όταν ζούσαμε χώρια τα πηγαίναμε καλύτερα, αλλά για μένα αυτό είναι λυπηρό και δεν είναι αυτό που θέλω», εξομολογείται: «Θέλω κάποιον που να μας αρέσουν οι ίδιες τηλεοπτικές σειρές. Θέλω κάποιον που θέλει να γυμναστεί μαζί μου»...


https://www.instagram.com/p/CP3hYDHgCWh

«Κάθε μέρα, η Khloé, ο Tristan και εγώ γυμναζόμασταν μαζί στις 6 το πρωί για 8 μήνες στην καραντίνα, και το ζήλευα αυτό τόσο πολύ». «Είναι τα μικρά πράγματα που δεν έχω» προσθέτει. «Έχω όλα τα μεγάλα πράγματα. Έχω τα πάντα που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Είμαι ευγνώμων για αυτές τις εμπειρίες, αλλά νομίζω ότι είμαι έτοιμη για τις μικρότερες εμπειρίες που νομίζω ότι θα έχουν πολύ μεγάλη σημασία».

Η Kris αρχίζει να κλαίει και λέει στην Kim πως απλά θέλει να την δει «χαρούμενη», γιατί δεν ήταν «για πολύ καιρό».

Σίγουρα θα μας λείψουν πολύ αυτές οι συζητήσεις. Ελπίζουμε πως η Kim θα βρει σύντομα αυτά τα «μικρά πράγματα».