Άγριες Μέλισσες: Διακοπές για τη Μαρία Κίτσου λίγο μετά το τέλος της σειράς (photos)

Άγριες Μέλισσες: Διακοπές για τη Μαρία Κίτσου λίγο μετά το τέλος της σειράς (photos)

Η ηθοποιός άφησε για λίγο την «Ελένη Σταμίρη» και απολαμβάνει τη θάλασσα στις διακοπές της.

Μπορεί οι προηγούμενοι μήνες να ήταν αρκετά δύσκολοι. Μπορεί κάποιες φορές η ψυχολογία σου να μην ήταν και στα καλύτερά της με την κλεισούρα και τη ρουτίνα. Τελικά, μερικές μικρές, καθημερινές απολαύσεις κατάφεραν να σε κρατήσουν και να «σπάσουν» αυτήν την εκνευριστική μονοτονία.

Οι Άγριες Μέλισσες στο lockdown

Οι Άγριες Μέλισσες σίγουρα ήταν ένας βασικός παράγοντας που το βράδυ πριν κοιμηθείς ανανεωνόσουν. Ακόμα και με τις πιο «βαριές» σκηνές που παρακολουθούσες, εκείνες που έκαναν την ψυχή σου να ψυχοπλακώνεται. Όμως, λίγο πριν τις καλοκαιρινές σου διακοπές, ήρθε το μεγάλο φινάλε.




Spoiler Άγριες Μέλισσες: Κούκλος ο πρώην της Ελένης - Αλλάζουν όλα - The winter is coming στο Διαφάνι

Οι διακοπές της Μαρίας Κίτσου

Οι ηθοποιοί που έδιναν σε κάθε επεισόδιο τον καλύτερό τους εαυτό θα πάρουν τον χρόνο τους στο προσεχές διάστημα για να ξεκουραστούν και να επανέλθουν δριμύτεροι. Η Μαρία Κίτσου ήδη άρχισε τις διακοπές της και, φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να δημοσιεύσει φωτογραφίες στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CQAvjPQLMhd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η «Ελένη Σταμίρη» της σειράς Άγριες Μέλισσες έχει πάει διακοπές με την κολλητή της, Σεβαστιάνα Κάτρη, και τα δύο κορίτσια απολαμβάνουν τον ήλιο της Ελλάδας με τα μαγιό τους.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Όποιος δεν πέθανε, θα την πληρώσει με δάκρυα - Έρχεται αντάρα για Μυρσίνη

Πέρα από τα κορίτσια, δεν μπορείς να μην παρατηρείς τα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας στην οποία βρίσκονται και, ναι, να ζηλέψεις και λίγο αν είσαι στην πόλη.