Οι παίκτες του Survivor πήγαν στις Μπαχάμες με τον Ατζούν και το Twitter ξεσπάθωσε

Πατούλια Κατερίνα
Οι παίκτες του Survivor πήγαν στις Μπαχάμες με τον Ατζούν και το Twitter ξεσπάθωσε

Οι Μπαχάμες έγιναν σούπερ trend στο Twitter.

Αυτό κι αν ήταν έπαθλο από τα πιο απίθανα στο Survivor. Γιατί μπορεί εμείς εδώ στην Ελλάδα να ανοίγουμε σιγά σιγά τα σύνορά μας για τους τουρίστες, στις Μπαχάμες πάντως, ο τουρισμός ανθεί και έχει και ελληνική παρουσία πια!

Βλέπεις, ο Ατζούν είναι ανοιχτοχέρης και πήρε τους νικητές της σημερινής δοκιμασίας στο ιδιωτικό του τζετ και το ταξίδι ήταν για τις Μπαχάμες!

Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα, Κόρο και Ασημακόπουλος, μαζί με τους Τούρκους συμπαίκτες τους στη μπλε ομάδα απόλαυσαν μοναδικές στιγμές στο εξωτικό νησί σε ένα ξενοδοχείο βγαλμένο από παραμύθι.

Ο Ηλίας και οι Μπαχάμες!

Στα προηγούμενα ταξίδια, όπως εκείνο στο Μαϊάμι, ένας από τους παίκτες που δεν είχε καταφέρει να ταξιδέψει ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο τραγουδιστής είχε θέμα με το διαβατήριό του το οποίο λύθηκε και έτσι κατάφερε και αυτός να ταξιδέψει στο ταξίδι αυτό:

«Ήταν και η δική μου ώρα να ταξιδέψω, ένα τέτοιο ταξίδι σου δίνει δύναμη για όσο μας μένει εδώ, απογειώνει την εμπειρία», τόνισε ο Ηλίας.



Πάρτι και χλιδή:

Οι παίκτες πέρασαν εμπειρίες μοναδικές και το δείπνο με τον Ατζούν μαζί με το πάρτι ήταν πραγματική απόλαυση για τους παίκτες.

Η Μαριαλένα με τον Σάκη.

Την ίδια στιγμή, το ζευγάρι του Survivor, η υποψήφια Μαριαλένα με τον Σάκη Κατσούλη, έψαχναν τρόπο για να περάσουν όμορφα στην παραλία, παρέα με την έτερη υποψήφια, Ελένη Χαμπέρη.



O Hλίας και οι Μπαχάμες!

trends

Η χαρά του Μπόγδανου για το ταξίδι που επιτέλους έκανε, έγινε viral στο Twitter και οι Μπαχάμες έγιναν δίκαια trend.
,