Jennifer Lopez - Ben Affleck: Τέλος τα προσχήματα! Καυτά φιλιά και αγκαλιές μπροστά στον κόσμο

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Τέλος τα προσχήματα! Καυτά φιλιά και αγκαλιές μπροστά στον κόσμο

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία για την επανασύνδεσή τους!

Ο μεγάλος έρωτάς τους και η επανασύνδεσή τους μόλις επιβεβαιώθηκε! Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck εθεάθησαν σε εστιατόριο να απολαμβάνουν το δείπνο τους και... τα καυτά φιλιά τους!

Τα φιλιά και οι αγκαλιές τρέλαναν τους παπαράτσι

Σύμφωνα με πληροφορίες της PageSix, τα γενέθλια της αδελφής της JLo, Linda Lopez, ήταν η αφορμή για να πραγματοποιηθεί ένα οικογενειακό δείπνο σε εστιατόριο στο Malibu της Καλιφόρνια. Εκεί, εκτός από τα δίδυμα παιδιά της Jennifer Lopez, ήταν και ο Ben Affleck.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η PageSix, οι δυο τους ήταν πιο διαχυτικοί από ποτέ με τους paparazzi να τους πετυχαίνουν σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ. Για την ακρίβεια, Ben και Jennifer αντάλλαξαν τα πιο «καυτά» φιλιά χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

https://www.instagram.com/p/CQG_1eFF2WO

Πάτα σε αυτό το link για να δεις το βίντεο της PageSix. Αγκαλιές, φιλιά... χαμός!

Θες καλύτερη επιβεβαίωση της επανασύνδεσής τους; Όχι, βέβαια!

Εν τω μεταξύ, ακόμα δεν χώρισε η JLo (που λέει ο λόγος) και μετακομίζει για χάρη του Ben. Μάθε εδώ περισσότερα!


https://www.instagram.com/p/COdoxx5Jflf

Η μαμά τής JLo εγκρίνει τον Ben

Μη σου κάνει εντύπωση πώς τόσο νωρίς (θυμήσου ότι τον Απρίλιο άρχισε να γίνεται γνωστή η επανασύνδεσή τους) ο Ben Affleck βρέθηκε σε τραπέζι με την οικογένεια της Jennifer. Η μαμά της superstar τον εγκρίνει.

Ή μάλλον καλύτερα… Η μαμά τής Jennifer Lopez είναι ενθουσιασμένη με την αναζωπύρωση του έρωτα της κόρης της με τον Ben Affleck. Αυτό τουλάχιστον μεταδίδει η PageSix. «Στο παρελθόν, η μητέρα τής Jennifer είχε πολύ καλή σχέση με τον Ben. Η Guadalupe αγαπούσε πολύ τον ηθοποιό. Λυπήθηκε πολύ όταν τελικά η κόρη της χώρισε μαζί του», λέει πηγή.

https://www.instagram.com/p/COZTE2jpua6

Το love story του ζευγαριού

Η Jennifer Lopez με τον Ben Affleck είχαν αρραβωνιαστεί το 2002 με τον γάμο τους να ετοιμάζεται πυρετωδώς. Τελικά, λίγες μέρες πριν ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ο εκπρόσωπος της superstar ανακοίνωσε ότι οι δυο τους χώρισαν οριστικά.

Φάνηκε, όμως, ότι… το πάθος σιγόκαιγε για αυτούς τους δυο όλα αυτά τα χρόνια. Μετά τον χωρισμό της JLo από τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της, Alex Rodriguez, η star επανασυνδέθηκε με τον ηθοποιό.

Paparazzi έπιασαν τον Ben και την JLo να βγαίνουν από το ίδιο σπίτι, τους είδαν μαζί στο αυτοκίνητο με οδηγό τον ηθοποιό και συνοδηγό τη star, ενώ τελευταία οι φήμες λένε ότι η Jennifer σκοπεύει να μετακομίσει κοντά του. Και τώρα, οι φωτογραφίες με τα «καυτά» φιλιά δεν αφήνουν καμία αμφιβολία. Οι Bennifer είναι και πάλι μαζί!