Η Kate Hudson κάνει διακοπές στην Ελλάδα και ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον αγαπημένο της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kate Hudson κάνει διακοπές στην Ελλάδα και ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον αγαπημένο της

Οι πρώτες οικογενειακές διακοπές της ηθοποιού μετά την πανδημία.

Η Kate Hudson είναι μία από τις αγαπημένες και ταλαντούχες ηθοποιούς του Hollywood. Αν την ακολουθείς στα social media, θα ξέρεις πως έχει τρομερό χιούμορ, της αρέσει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της, να γυμνάζεται και να ταξιδεύει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate έρχεται στην Ελλάδα, είναι όμως το πρώτο της ταξίδι μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο με την πανδημία. Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός, Kate Hudson απαθανατίστηκε να φιλά με πάθος τον σύντροφό της - τον συνιδρυτή της Lightwave Records, Danny Fujikawa - απολαμβάνοντας μια μέρα στην παραλία στην Ελλάδα το Σάββατο (12 Ιουνίου).


https://www.instagram.com/p/CQE1mC2nl2U

Γενέθλια πριν τις διακοπές

Η 42χρονη ηθοποιός, γιόρτασε τα 35α γενέθλια του αγαπημένου της και πρώην κιθαρίστα των Chief την περασμένη Πέμπτη και οικογενειακώς απολαμβάνουν τώρα ποιοτικό χρόνο στην Ελλάδα πριν η Kate ξεκινήσει τα γυρίσματα για την ταινία του Netflix, Knives Out 2.

Η Kate, η οποία μοιράζεται την 2χρονη Rani, με τον μουσικό, είναι επίσης μαμά στον Bingham (9 ετών), και τον Ryder (17 ετών).

Διακοπές στην Ελλάδα μετά την πανδημία

Όπως ήδη διάβασες, δεν είναι το πρώτο καλοκαίρι που η Kate έρχεται στην Ελλάδα διακοπές, όμως κάθε φορά το απολαμβάνει το ίδιο. Το νησί που επισκέφθηκαν δεν έγινε γνωστό, αλλά συνήθως πηγαίνουν στη Σκιάθο, οπότε οι πιθανότητες να έχουν επισκεφθεί και πάλι το νησί των Σποράδων είναι αρκετές.

Τα παθιασμένα φιλιά με τον σύντροφό της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου

Η Kate Hudson είναι τρομερά ερωτευμένη με τον Danny και αυτό απέδειξαν για ακόμη μια φορά. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην παραλία να ανταλλάζουν παθιασμένα φιλιά, και η αλήθεια είναι πως κάτι άλλο έκλεψε ακόμη περισσότερη την παράσταση στις φωτογραφίες.

Αν πατήσεις αυτό το link θα δεις το γραμμωμένο της κορμί ακόμη πιο καθαρά.

Όχι δεν αναφέρομαι στον έρωτά τους που είναι αν μη τι άλλο εμφανής, αλλά στο κορμί της 42χρονης ηθοποιού, η οποία μετά από τρεις εγκυμοσύνες έχει απίστευτες αναλογίες. Για την ακρίβεια το σώμα της είναι τόσο όμορφο και τόσο γυμνασμένο, που είναι αυτό που θα χαρακτήριζα φυσιολογικό κορμί.



Όπως είδες και στο βίντεο παραπάνω, η Kate φορά μαύρο ολόσωμο μαγιό και απολαμβάνει την ελληνική αμμουδιά και τον ήλιο και εμείς εκείνη και το καλοδιατηρημένο της κορμί.