Νάντια Μπουλέ: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα πιο γλυκιά από ποτέ

Νάντια Μπουλέ: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα πιο γλυκιά από ποτέ

Περίπου ένας μήνας απομένει για να γίνει μαμά!

Μέσα στην πανδημία, έχεις ακούσει για πολλές εγκυμοσύνες των celebrities. Κάποιες έχουν ήδη γεννήσει, ενώ άλλες περιμένουν από μέρα σε μέρα ή από εβδομάδα σε εβδομάδα τη γέννηση του παιδιού τους.

Η Νάντια Μπουλέ είναι άλλη μία διάσημη που περιμένει να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ.

Η εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ

Η παρουσιάστρια βρίσκεται σχεδόν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της -στις 19 Μαΐου είχε κάνει μία ανάρτηση όπου έγραφε ότι μπήκε στον 8ο, την οποία θα δεις στη συνέχεια - οπότε πολύ σύντομα θα γίνει η ανακοίνωση της γέννησης της κόρης της.

https://www.instagram.com/p/CPC6J_FHMyU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η Μπουλέ στο θέατρο Άλσος

Η Μπουλέ βρέθηκε στο θέατρο Άλσος για την παράσταση «Πάμε Γι' Άλλα» και η εμφάνισή της τράβηξε τα βλέμματα. Φόρεσε ένα κλασικό, μαύρο slip dress, μία ιδανική επιλογή για την περίοδο της εγκυμοσύνης, αφού προσφέρει μεγαλύτερη άνεση για τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Νάντια Μπουλέ: στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι σαν να μην έχει πάρει ούτε γραμμάριο

Αυτό που θα παρατηρήσεις στις φωτογραφίες από το event είναι ότι η παρουσιάστρια δε φαίνεται ότι είναι σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη -που και να ήταν, θα ήταν απόλυτα φυσιολογικό-. Αλλά πρόκειται για κάτι στο οποίο το βλέμμα σου θα πέσει.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.