Η πρώην του Αλέξη Παππά κάρφωσε τη συμμετοχή στο Bachelor και το Twitter απάντησε

Η πρώην του Αλέξη Παππά κάρφωσε τη συμμετοχή στο Bachelor και το Twitter απάντησε

O Αλέξης Παππάς θα είναι ο νέος Bachelor.

Aν υπάρχει μια σχέση παίκτη του Survivor που να έχει συζητηθεί όσο καμία άλλη, είναι εκείνη του Αλέξη Παππά με την Alessia Demetz.

Το ζευγάρι δεν είχε καν γνωριστεί από κοντά, όταν εκείνος μπήκε στο Survivor και ζήτησε από την αγαπημένη του με έδρα στο Ντουμπάι να τον περιμένει μέχρι να βγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αλέσια και Αλέξης μετά το Survivor

Λίγο κράτησε η σχέση του ζευγαριού μετά το Survivor! O Αλέξης πέταξε για το Ντουμπάι, είχαμε και κοινή φωτογραφία του ζευγαριού αλλά η χαρά κράτησε λίγο και η Αλέσια διέγραψε τάχιστα την κοινή της πόζα με τον Παππά.

Ο Αλέξης και το Bachelor:

Σύμφωνα με τους Μάπες, στον Ρυθμό 9,49, τα γυρίσματα του Bachelor που είχαν ξεκινήσει με τον Χάρη Συντζάκη, σταμάτησαν για να περιμένουν οι 20 κοπέλες τον Παππά.

Από τα λεγόμενα της Αλέσια, ο Παππάς θα είναι ο διάδοχος του Παναγιώτη Βασιλάκου και η όμορφη κοπέλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Αλέξη, καρφώνοντάς τον στην επιλογή του να μπει στο ριάλιτι αυτό.



Οι δηλώσεις της Alessia Demetz

«Ναι, χωρίσαμε με τον Αλέξη. Είχαμε διαφορετικές προσδοκίες. Είμαστε ακόμη ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον αλλά έχουμε διαφορετικές επιθυμίες από τη ζωή. Ήταν απόφαση από κοινού. Έγιναν κάποιες παρεξηγήσεις και ο τρόπος που αντέδρασε δεν είναι ο τρόπος που έπρεπε.
Δεν ήθελα ο σύντροφος της ζωής μου να συμπεριφέρεται όπως ο Αλέξης. Εννοείται πως δεν έχω σχέση με άλλον άντρα. Άλλα λέει ο Αλέξης και άλλα κάνει. Δεν έχουν συνέπεια τα λόγια του με τις πράξεις του.

Ο Αλέξης δεν πρέπει να παίζει με τα συναισθήματα των ανθρώπων», είπε χτες η πρώην του Παππά στη Φαίη Σκορδά, ενώ σήμερα έκανε νέες δηλώσεις στο Ευτυχείτε!

Η Αλέσια δεν αρκέστηκε να καρφώσει τον Παππά για τις επιλογές του αλλά έσπευσε να δώσει και συμβουλές στις κοπέλες που θα λάβουν μέρος στο Bachelor και θα προσπαθήσουν να κλέψουν την καρδιά του Αλέξη!

Πάντως, το Twitter ξεσπάθωσε κατά του Παππά, κατά της Αλέσια και κατά του Ευτυχείτε ολόκληρου!

Δες τα σχόλια παρακάτω!