Τι συμβαίνει με Μπάρτζη-James: Εξαφάνισαν τη Βέλλη στο Twitter

Τι συμβαίνει με Μπάρτζη-James: Εξαφάνισαν τη Βέλλη στο Twitter

Η φωτογραφία τους έγινε viral.

Τι και αν είμαστε στα μέσα Ιουνίου -ακριβώς-; Το Survivor καλά κρατεί ακόμη, με το Twitter να μην αφήνει επεισόδιο ασχολίαστο. Ωστόσο, αυτοί που ακόμη μας απασχολούν παρά το γεγονός πως έχουν αποχωρήσει, είναι ο James Καφετζής, με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη.

Οι τρεις παίκτες που έγιναν ομάδα και δέθηκαν από τη αρχή κιόλας του παιχνιδιού, παραμένουν φίλοι ακόμη και μετά την αποχώρησή τους και το δείχνουν συνεχώς μέσα από τα social media. Ή τουλάχιστον αυτό νομίζαμε μέχρι που «εξαφάνισαν» την Άννα Μαρία από το Twitter.


https://www.instagram.com/p/CPN_E9XhRkw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σχέση Βέλλη-Μπάρτζη

Η Άννα Μαρία Βέλλη με τον Μπάρτζη αρχικά έκαναν τους Survivor fans να παραμιλούν, αφού όλοι πίστεψαν πως κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους και αποκλείεται να είναι απλά φίλοι. Παρ’ όλα αυτά τόσο η YouTuber, όσο και ο Νίκος Μπάρτζης όταν βγήκε διέψευσαν εντελώς κάθε φήμη που υπήρχε ανάμεσά τους.

Είδες πώς ξέσπασε το Twitter κατά του Σάκη Κατσούλη στο χθεσινό συμβούλιο;

Διακοπές και οι τρεις μαζί

Οι τρεις φίλοι μόλις επέστρεψε και ο Νίκος Μπάρτζης από τον Άγιο Δομίνικο, κάθισαν για λίγο στο χωριό του Νίκου και στη συνέχεια πήγαν στη Σίφνο, στο πατρικό σπίτι της Άννα Μαρίας Βέλλη. Όλα έμοιαζαν να είναι καλά ανάμεσά τους, μέχρι που είδαμε τους Νίκο και James να εξαφανίζουν την Άννα Μαρία.

jamie.kaf 199764737 320543936364079 6394881642528857185 n

Η εξαφάνιση από το Twitter

Σίγουρα έχεις μπερδευτεί με τη σχέση τους και αναρωτιέσαι τι ακριβώς συμβαίνει και «εξαφάνισαν» την Άννα Μαρία από το Twitter. Όπως βλέπεις και στην κεντρική φωτογραφία οι τρεις τους ποζάρουν μαζί, χαμογελαστοί, κάτω από τον ήλιο και άκρως καλοκαιρινοί.

Σε επόμενη λήψη όμως με ακριβώς ίδια πόζα, η Άννα Μαρία είναι εξαφανισμένη. Τι συνέβη όμως;

Μια μικρή επεξεργασία υπέστη η φωτογραφία του James στο Twitter, όπου και εξαφάνισαν την Άννα Μαρία από ανάμεσά τους. «Η φωτογραφία όπως θα έπρεπε να είναι, για να μην μας χαλάνε την εικόνα», έγραφε ο James επισημαίνοντας και τον Νίκο Μπάρτζη.

Η φωτογραφία τους έγινε viral στο Twitter, με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν βροχή. Εν τέλει δεν συνέβη τίποτα ανάμεσά τους, απλά ο James ήθελε να τρολάρει λίγο την Άννα Μαρία και τον Νίκο.



Δες τη φωτογραφία τους στη gallery παρακάτω.