Survivor: Ξέσπασε το Twitter κατά του Κατσούλη για την ψήφο στην Ελένη Χαμπέρη (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Survivor: Ξέσπασε το Twitter κατά του Κατσούλη για την ψήφο στην Ελένη Χαμπέρη (photos)

Έξαλλο το Twitter με τον Σάκη Κατσούλη!

Έξι παίκτες έχουν απομείνει στο Survivor 2021, το οποίο θα ρίξει αυλαία σε έναν μήνα περίπου. Οι παίκτες που συνεχίζουν να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο του Survivor είναι οι: Σάκης, Μαριαλένα, Ελένη, Γιώργος, Κόρο και ο Ηλίας!

Κι αν νομίζεις πως ανάμεσα σε έξι ανθρώπους δεν μπορούν να δημιουργηθούν ίντριγκες και τσακωμοί κάνεις λάθος!

Βλέπεις η απόφαση του Σάκη να θέσει ως υποψήφια προς αποχώρηση την Ελένη Χαμπέρη έκανε έξαλλη την ίδια τη συμπαίκτριά του στην κόκκινη ομάδα αλλά και το Twitter.

Η ασυλία:

Οι 6 παίκτες που έχουν παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα, αγωνίζονται και στον χτεσινό αγώνα ασυλίας, νικητής αναδείχθηκε τελικά ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος αήττητος και διατήρησε μέχρι το τέλος τις 5 ζωές του.

Οι Μπαχάμες στοίχισαν στους Amigos

Ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν ο πρώτος που εξήγησε πως το ταξίδι στις Μπαχάμες, το έπαθλο της προηγούμενης εβδομάδας του στοίχισε.
Ο Ηλίας εξήγησε πως το σώμα του βρισκόταν μεν στον Άγιο Δομίνικο αλλά το πνεύμα του παρέμενε στις Μπαχάμες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του.

Το συμβούλιο του νησιού:

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε ο Σάκης έπρεπε να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Διαψεύδοντας όλα τα spoilers που ήθελαν τον Γιώργο Ασημακόπουλος ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ο Σάκης επέλεξε τελικά την Ελένη Χαμπέρη, η οποία περιμένει τους υπόλοιπους δύο συνυποψήφιους προς αποχώρηση.

xaberi

Έξαλλο το Twitter με την απόφαση του Κατσούλη:

Ο Σάκης εξήγησε στον Γιώργο Λιανό πως δεν θα ψήφιζε ποτέ δυνατούς παίκτες όπως ο Κόρο ή ο Ηλίας γιατί θέλει να έχει δυνατούς αντιπάλους.
Το Twitter του υπενθύμισε τις φορές που ο Κατσούλης ψήφισε τους δυνατούς παίκτες όπως ήταν ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης, στη συμμαχία που τότε είχε με τον Τριαντάφυλλο!

Σάκης και Μαριαλένα ξανά στο στόχαστρο - Οι κατηγορίες του Ασημακόπουλου



Δες τα δημοφιλή σχόλια στο Twitter κατά του Κατσούλη στην παρακάτω gallery.