Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του ζει ο chef!

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Άκης Πετρετζίκης. Η σύντροφός του και σεφ, Κωνσταντίνα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με τη μαμά και το μωρό να χαίρουν άκρας υγείας.

Αρχικά είχε έρθει ένα πρώτο στόρι στο οποίο ο Άκης ανέφερε ότι η αγαπημένη του είναι 38 εβδομάδων και… βρίσκονταν εν αναμονή του μπέμπη τους.

Δες τι έλεγε ο Άκης Πετρετζίκης για το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς!

Κι έπειτα, ήρθε ένα στόρι της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας στις 40 εβδομάδες κύησης.

mitera paidiou aki

Η ανακοίνωση της γέννησης

Με ένα post πριν από λίγη ώρα στο Instagram account του ο Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε τη γέννηση του γιου του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!».


https://www.instagram.com/p/CQ1KHfXpC7R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Την είδηση ότι η σύντροφος του Άκη Πετρετζίκη είναι έγκυος έκανε γνωστή η Soula Glamorous μέσα από το Instagram account της. «Επίσης να ευχηθούμε με έναν πόνο στη σύντροφο Άκη Πετρετζίκη και στον ίδιο», έγραψε συνοδεύοντας το story με ένα emoji μωρό.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης με ένα Insta Story που έδειχνε ένα αγοράκι να κρατάει μια πίτσα και τη λέξη «loading». Κάνοντας, μάλιστα, Swipe Up στο συγκεκριμένο Story μεταφερόσουν αμέσως στη συνταγή του γλυκού «μπαμπάς» στο site του Άκη Πετρετζίκη.

https://www.instagram.com/p/CPa1HdPqD08/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με αυτόν τον τρυφερό τρόπο, λοιπόν, ο σεφ αποφάσισε να κοινοποιήσει αυτό το ευχάριστο γεγονός στη ζωή του.

Ποια είναι η σύντροφος του Άκη Πετρετζίκη

Η σύντροφος του 36χρονου σεφ είναι νοσοκόμα και λέγεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ. Οι δυο τους, σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», γνωρίστηκαν μέσα από τα social media.



Μάλιστα, λίγο πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης οι δυο τους αναζητούσαν διαμέρισμα στη Γλυφάδα για να στεγάσουν τον έρωτά τους, αλλά και την οικογένειά τους μιας και θα μεγάλωνε.

Να σας ζήσει!