Jennifer Lopez: Γιορτάζει τα γενέθλια της αδελφής της με σπάνιες φωτογραφίες

Sabine Camhi
Jennifer Lopez: Γιορτάζει τα γενέθλια της αδελφής της με σπάνιες φωτογραφίες

Το πάρτι στην παραλία ήταν πραγματικά ζηλευτό…

 

Η Jennifer Lopez μοιράστηκε μια προσωπική φωτογραφία στο Instagram, αλλά δεν είχε να κάνει με τη σχέση της με τον Ben Affleck. Αντιθέτως, η τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλια της μικρότερης αδερφής της, Lynda Lopez, κοινοποιώντας μια σειρά από φωτογραφίες την Δευτέρα (14/6). Η Lynda, δημοσιογράφος που δημοσίευσε πρόσφατα ένα βιβλίο για την Αμερικανίδα πολιτικό και ακτιβίστρια και Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, Alexandria Ocasio-Cortez, έγινε 50 τη Δευτέρα.

«Η μικρή μου αδερφή. Σ'αγαπώ. Είσαι και ήσουν πάντα η αυθεντική κολλητή μου. Η "συνεργός" μου, που θα κάνει τα πάντα για μένα. Εκείνη που πάντα γιόρταζε μαζί μου τις καλές στιγμές και με ενθάρρυνε στις άσχημες. Είσαι ένας υπέροχος, λαμπερός άγγελος στη γη με αγνή καρδιά και μία αυθεντική όμορφη ψυχή. Αξίζεις τα καλύτερα στη ζωή και στα γενέθλιά σου, σου εύχομαι ηρεμία, υγεία, ευτυχία, επιτυχία και το πιο σημαντικό, όλη την αγάπη που η καρδιά σου επιθυμεί. Χρόνια πολλά», έγραψε η Jennifer Lopez στην λεζάντα της φωτογραφίας.



Με τη σειρά της, και η Lynda Lopez ευχαρίστησε την αδερφή της.

«Σχετικά με τη χθεσινή βραδιά. Ένα ακόμα ταξίδι γύρω από τον ήλιο και πόσο τυχερή είμαι να το περνάω με ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο στον κόσμο. Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να πω ευχαριστώ στην αδερφή μου που θα έκανε τα πάντα για μένα για μια όμορφη γιορτή γενεθλίων, ολοκληρωμένη με μια πανέμορφη παραλία και τη μεγαλύτερη μωρουδιακή φωτογραφία που είχα δει ποτέ. Ευγνώμων για τους φίλους, την οικογένεια, την αγάπη, όλες τις όμορφες ευχές που όλοι μου έστειλαν σήμερα και οι αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα».



Η οικογένεια της Lopez γιόρτασε την Lynda την Κυριακή στο εστιατόριο Nobu στο Malibu. Ο Affleck, 48 ετών, εμφανίστηκε να φιλάει την pop star σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το Page Six. Ο Affleck και η Lopez επανασυνδέθηκαν τον Απρίλιο, 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Τέλος τα προσχήματα! Καυτά φιλιά και αγκαλιές μπροστά στον κόσμο