Adele: Ποζάρει αμακιγιάριστη σε σπάνια εμφάνισή της και εντυπωσιάζει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Adele: Ποζάρει αμακιγιάριστη σε σπάνια εμφάνισή της και εντυπωσιάζει

Η απώλεια των κιλών της είναι εμφανής.

Το 2020 μπορεί να ήταν μία από τις χρονιές που θα θυμάσαι με ενθουσιασμό, μιας κι έφερε την πανδημία του κορονοϊού και όλα όσα έχεις βιώσει μέχρι σήμερα, είχε όμως κάποιες εκπλήξεις στον κόσμο του Hollywood που βλέπεις ακόμη και σήμερα.

Η Adele για παράδειγμα ήταν ένα λαμπρό παράδειγμα της χρονιάς αυτής, αφού αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, να αλλάξει τη διατροφή της και να χάσει κάποια κιλά που δυσκόλευαν λίγο τη ζωή της. H νέα της εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ αποδεικνύει πως ακόμη κι έτσι είναι πάρα πολύ όμορφη.

adele 181797699 297032095461451 7004300429461974667 n

Η πρώτη της εμφάνιση μετά την απώλεια κιλών

Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει πολλές φορές την Adele σε μακρινή απόσταση το πρώτο διάστημα της αλλαγής της, όμως σχεδόν ποτέ δεν την έβλεπες ολόκληρη. Την πρώτη εμφάνισή της μετά την απώλεια κιλών έκανε στο Instagram account της, πριν από έναν χρόνο, όταν και ανέβασε στο προφίλ της φωτογραφία για τα 32α γενέθλιά της.

Δες πατώντας αυτό το link τη δίαιτα που ακολούθησε η Adele κι έχασε τα κιλά.

Η χαρακτηριστική πια φωτογραφία της, με το μαύρο φόρεμα και τα μακριά ξανθά μαλλιά της σάρωσε το Instagram σε likes, ενώ κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του με την αλλαγή της.

Το βράδυ που έγινε οικοδέσποινα στο SNL

Τον περασμένο Οκτώβρη κάπου, η Adele έγινε για ένα βράδυ οικοδέσποινα του Saturday Night Live. Δεν χρειάζεται να πω πολλά, ήταν κούκλα και άκρως εντυπωσιακή, με τις φωτογραφίες της να κατακλύζουν τα social media. Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της ήταν σε ένα από τα after party των Oscar, όπου τραγουδούσε και χόρευε με την καρδιά της.


https://www.instagram.com/p/COJi6BVpllm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νέα της εμφάνιση στο YouTube

Είναι αλήθεια πως πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε την Adele, μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκαν στιγμιότυπα από μια σπάνια εμφάνισή της. H 33χρονη τραγουδίστρια του «Rolling in the Deep» εμφανίστηκε σε ένα μήνυμα βίντεο στο YouTube τη Δευτέρα (14 Ιουνίου) σχετικά με την τετραετή επέτειο της πυρκαγιάς του 2017 στο Grenwell Tower, η οποία σκότωσε 72 άτομα.

Το βίντεο του Grenfell United περιλάμβανε μέλη της οικογένειας των θυμάτων, καθώς και επιζώντες της πυρκαγιάς.

«Σήμερα σηματοδοτούνται τέσσερα χρόνια από την πυρκαγιά του Πύργου του Grenfell και εξακολουθούν να υπάρχουν τόσες πολλές αναπάντητες ερωτήσεις», είπε η Adele αρχικά.

«Η δίκη διαρκεί ακόμη πολύ, και ακόμα, κανείς δεν έχει πάρει την ευθύνη για τα γεγονότα εκείνης της νύχτας. Και όμως, η Grenfell United βρίσκεται ακόμα έξω, αγωνίζεται ακούραστα για τη δικαιοσύνη και για την αλλαγή που όχι μόνο οι ίδιοι αξίζουν, που αξίζει η κοινότητά τους, που αξίζει ολόκληρη η χώρα.

Και για αυτό, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω. Σας ευχαριστώ που αφήσατε τον πόνο σας στην άκρη για όλα αυτά τα χρόνια για να πολεμήσετε τον αγώνα. Δεν μπορώ να φανταστώ το είδος των προσωπικών συνεπειών που έχει σε σας. Ελπίζω πραγματικά ότι αυτή τη φορά ή μέσα στον επόμενο χρόνο, θα έχετε τις απαντήσεις που θα χρειαστείτε για να μπορέσετε επιτέλους να αναπνέετε μαζί. Σας αγαπώ, θα σας δω σύντομα, μείνετε δυνατοί. Είμαστε όλοι μαζί σας», κατέληξε η 33χρονη.



Δες περισσότερες φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.