Sirtfood diet: Αυτή τη δίαιτα έκανε η Adele και αδυνάτισε: Θα τρως σοκολάτα και κόκκινο κρασί

Sirtfood diet: Αυτή τη δίαιτα έκανε η Adele και αδυνάτισε: Θα τρως σοκολάτα και κόκκινο κρασί

Έτσι τα κατάφερε η Adele

Aν είδες το ποστ της Adele για τα 32α γενέθλιά της, κατάλαβες πως η τραγουδίστρια είναι πιο αδύνατη από ποτέ. Ήδη από το τέλος του 2019, οι φωτογραφίες της Adele είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου και τώρα πιο μπορούμε να πούμε ένα μεγάλο ουάουυυυ.

Όπως φαίνεται η Adele ακολουθεί το πλάνο Sirtfood το οποίο δημιουργήθηκε από δύο Βρετανούς διατροφολόγους, τους Aidan Goggins και Glen Matten το 2016. Την ίδια διατροφή φημολογείται πως έχει ακολουθήσει και η Kate Και η Pippa Middleton.

Κλειδί της διατροφής είναι η ενεργοποίηση του γονιδίου του αδυνατίσματος, skinny gene όπως το ονομάζουν με την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε σιρτουίνες, μια φυτικής πρωτεΐνης η οποία θα κάνει τον μεταβολισμό σου να τρέχει.

Μαζί με τα τρόφιμα που είναι υψηλά σε σιρτουίνες, έχουμε και ένα μέγιστο αριθμό θερμίδων προς κατανάλωση καθημερινά οι οποίες σε αρχικό στάδιο τουλάχιστον δεν ξεπερνούν τις 1000.



Οι 3 πρώτες μέρες έχουν από 1000 θερμίδες (κυρίως πράσινοι χυμοί) ενώ την πρώτη εβδομάδα θα συνεχίσεις με πρόγραμμα 1500 θερμίδων καθημερινά για 4 δηλαδή ακόμα μέρες τις οποίες θερμίδες χωρίζουμε σε 2 βασικά γεύματα.

Κάποιες από τις τροφές που επιτρέπονται στην sirtfood είναι το Kale, οι φράουλες, τα κρεμμύδια, τα μούρα, τα καρύδια, το φαγόπυρο, το πράσινο μάτσα τσάι, ο καφές, το κόκκινο κρασί, η κουρκούμη, ο μαϊντανός, η ρόκα και η κάππαρη και μαύρη σοκολάτα με περιεκτικότητα σε κακάο πάνω από 70%.

Δες παρακάτω πώς θα φτιάξεις τον πράσινο χυμό που έπινε και η Adele επί τρεις ημέρες.