Η Δούκισσα Νομικού με σορτσάκι στη Μύκονο- Πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της (photos)

Η Δούκισσα Νομικού με σορτσάκι στη Μύκονο- Πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της (photos)

Οικογενειακή εξόρμηση στο νησί των Ανέμων για την παρουσιάστρια.

Στο νησί των Ανέμων βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ταξίδεψε με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και τον γιο τους Σάββα, πιθανότατα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Με υπέροχο κορμί στην παραλία

Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε στη Μύκονο με την οικογένειά της και συγκεκριμένα επισκέφθηκε παραλία του νησιού μαζί με τον σύζυγό της και τον γιο της.

Και μπορεί ο φωτογραφικός φακός να μην την πέτυχε με το μαγιό της, η Δούκισσα όμως φρόντισε να δείξει το υπέροχο κορμί της φορώντας ένα πολύ κοντό shorts. Η πρώην Σταρ Ελλάς μετά από δύο γέννες διαθέτει υπέροχο κορμί, το οποίο δείχνει πραγματικά αψεγάδιαστο.



Στην παρακάτω gallery θα δεις τις φωτογραφίες, αλλά θα δεις και πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της, Σάββας, ο οποίος έγινε τον Μάρτιο τριών ετών.



Η πρόσφατη επέτειος γάμου

Πριν μερικές ημέρες, και συγκεκριμένα στις 10 Ιουνίου, η Δούκισσα Νομικού συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια γάμου με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η παρουσιάστρια έδειξε την αγάπη της στον σύζυγό της δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στο Instagram και γράφοντας πολύ τρυφερά λόγια: «Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου. Χρόνια μας πολλά μωρό μου».

Αν θέλεις λίγο #fashioninspo από τη Δούκισσα, πάτησε αυτό το link

https://www.instagram.com/p/CP8MWeAjIDD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στο νησί των Ανέμων στις 10 Ιουνίου 2017 με πλήθος επώνυμων καλεσμένων. Σήμερα, η Δούκισσα Νομικού έχει δύο παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία, που έχουν ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.