Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Δες τι κάνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef μετά τη νίκη της

Πατούλια Κατερίνα
Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Δες τι κάνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef μετά τη νίκη της

Η Μαργαρίτα δείχνει τι ακριβώς κάνει μετά το παιχνίδι.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη πήρε τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef κάνοντας το κοινό που την ακολουθούσε πιστά στο ταξίδι της στο ριάλιτι μαγειρικής να πανηγυρίζει μαζί της.

H νεαρή παίκτρια και σεφ έχει επιστρέψει στο νησί της στη Λέσβο με 60.000 ευρώ περισσότερα χρήματα στον τραπεζικό της λογαριασμό αλλά δεν άλλαξε σε τίποτα τις συνήθειές της.

Η νίκη της Μαργαρίτας:

Το Μαργαριτάρι του MasterChef όπως την ονόμαζαν οι fans, επέστρεψε στο νησί της αλλά και στην κουζίνα. Η Μαργαρίτα άλλωστε, είχε δηλώσει πως αγαπάει τη μαγειρική και αυτό το επάγγελμα ήθελε πάντα να ακολουθήσει.

Λιώσαμε με το τρυφερό ποστ του αρραβωνιαστικού της Μαργαρίτας μετά τη νίκη στο MasterChef 5



Η μητέρα της, είχε αποκαλύψει στην κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση πως η πρώτη Ελληνίδα MasterChef παράτησε τις σπουδές στα τουριστικά επαγγέλματα γιατί ήθελε να γίνει σεφ!

Οι δηλώσεις της Ελληνίδας MasterChef:

«Πραγματικά δεν το πιστεύω αυτή τη στιγμή αλλά όντως συμβαίνει… Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Τι να πω τώρα; Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα, είναι σαν να ζω σε ένα όνειρο. Ήταν ένα όνειρο το MasterChef, ειδικά να το κερδίσω, οπότε είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και δεν υπάρχουν λόγια», είχε πει η Μαργαρίτα στις πρώτες της δηλώσεις ως MasterChef πια!

Tι κάνει η Μαργαρίτα μετά τη νίκη!

Θα φανταζόταν κανείς, πως η Νικολαΐδη, μετά τη νίκη της και τα 60.000 ευρώ (50 από το έπαθλο και δέκα από το silver award) θα ξεκουραζόταν και θα απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα στο νησί της!

Η νεαρή κοπέλα, έχει μπει στην κουζίνα και το story της καθαρίζοντας ένα τεράστιο ψάρι!

Δες τα stories παρακάτω