Μαρία Σολωμού θα μας τρελάνεις! 10 φορές που μας ξεσήκωσε να πάμε παραλία (photos)

Μαρία Σολωμού θα μας τρελάνεις! 10 φορές που μας ξεσήκωσε να πάμε παραλία (photos)

Η ηθοποιός λατρεύει να βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και αυτό αποτυπώνεται στις φωτογραφίες της.

Τι κι αν τις τελευταίες μέρες ο καιρός είχε τρελαθεί κι έκανε τα δικά του; Τι κι αν η συννεφιά και η βροχή μάς θύμισε… τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη και μας έκανε να κουβαλάμε παντού μαζί μας μια ομπρέλα λες κι ήμασταν στο βροχερό Λονδίνο; Είχαμε το Instagram της Μαρίας Σολωμού να μας κάνει να θέλουμε ASAP να βρεθούμε στην κοντινότερη παραλία, έστω και με κακοκαιρία.

Μαρία Σολωμού, πόσο τέλεια περνάς στην παραλία;

Η Μαρία Σολωμού αγαπά πολύ τη θάλασσα. Τουλάχιστον αυτό θα διαπιστώσεις με ένα scroll στο Instagram της.


https://www.instagram.com/p/CQK_0i6Ap-b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όταν βρίσκεται πλάι στο κύμα έχει ένα τεράστιο χαμόγελο, δείχνει να περνά φανταστικά και ξεσηκώνει και τους followers της να πάρουν μαγιό, τσάντα θαλάσσης και να σπεύσουν στην κοντινότερη ακτή. Οι φωτογραφίες που θα δεις στην παρακάτω gallery θα σε κάνουν… να θες να αφήσεις τη δουλειά στη μέση και να τρέξεις για μια βουτιά στη θάλασσα.



Α! Και εννοείται πως η Μαρία έχει ήδη ξεκινήσει τις εξορμήσεις της σε παραθαλάσσιους προορισμούς κάνοντας την αρχή από την όμορφη Σκιάθο! Πόσο ζηλεύουμε, αλήθεια!

Οι επιλογές της στα μαγιό

Όπως θα διαπιστώσεις και από τις φωτογραφίες, η Μαρία Σολωμού έχει δύο στυλιστικές αδυναμίες. Της αρέσουν τα λευκά και τα μαύρα -κατά βάση- μαγιό. Η ηθοποιός τα φορά και σε μπικίνι και σε ολόσωμη εκδοχή αναδεικνύοντας το όμορφο σώμα της.

Η Μαρία είναι μια γυναίκα με στυλ χωρίς περιορισμούς και «κανόνες»

Πέρα από το στυλ, όμως, αυτό που την ενδιαφέρει το καλοκαίρι είναι... να περνά τέλεια στις διακοπές και στην παραλία, να κάνει πλάκα, να γελά δυνατά και να… αποτυπώνει όλη αυτήν τη fun διάθεση στον φωτογραφικό φακό. Και το καταφέρνει μια χαρά ως τώρα!

https://www.instagram.com/p/CD_msimA8vV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαρία, μας έχεις κάνει να θέλουμε τώρα να προσγειωθούμε σε μια παραλία και να κάνουμε χαμό! Φωτιές μάς άναψες μεσημεριάτικα!