Ηelena Christensen: Στα 52 της με τα πιο sexy εσώρουχά της αποθεώνεται από το Instagram

Ηelena Christensen: Στα 52 της με τα πιο sexy εσώρουχά της αποθεώνεται από το Instagram

Τα supermodels των 90's -δε μπορεί-, έχουν ανακαλύψει το ελιξίριο της νεότητας!

Αλήθεια, αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη απορία μας, όταν τις κοιτάζουμε μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Τα super models των 90's έχουν ξεγελάσει τον χρόνο. Είναι ξεκάθαρο!

Λαμπρό παράδειγμα η 52χρονη Ηelena Christensen η οποία πόζαρε με τα αγαπημένα της μαύρα εσώρουχα και έδειξε γι' ακόμα μια φορά πόσο απίθανο σώμα διατηρεί.

Το πρώην super model και νυν φωτογράφος, συνεργάστηκε -όπως αποκάλυψε μέσα από το post της στο Instagram- με μια εταιρία γυναικείων εσωρούχων για καλό σκοπό. Φωτογραφίζοντας η ίδια τον εαυτό της στο σπίτι της, αποφάσισε να πάρει την πιο sexy πόζα της και να αφήσει τους θαυμαστές της να θαυμάζουν το υπέροχο και άκρως θηλυκό σώμα της.

kristensen

Η Christensen έγραψε συγκεκριμένα κάτω από τη φωτογραφία:

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με το @cocodemeruk, μια μάρκα που υποστηρίζεται από γυναίκες για γυναίκες. Φωτογραφίζοντας τον εαυτό μου στο σπίτι με αυτά τα αισθησιακά μικροσκοπικά εσώρουχα, μ΄έκανε να γελάσω πολύ... Αποτυπώνοντας μια καμπάνια εσωρούχων μέσα από ένα γυναικείο βλέμμα, ελπίζουμε να εμπνεύσουμε τις γυναίκες να αγκαλιάσουν και να γιορτάσουν τις δικές τους επιθυμίες και να το διασκεδάσουν ❤️ ».


https://www.instagram.com/p/CQLoT0Dt1Mn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

To supermodel της δεκαετίας του '90, Helena Christensen φαίνεται πως έχει επιλέξει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής τα τελευταία χρόνια. Η Δανέζα καλλονή εδώ και καιρό ζει στην Νέα Υόρκη, όχι όμως μέσα στην κοσμοπολίτικη και πολύβουη πόλη, αλλά στην εξοχή, δίπλα σε ρυάκια και δάση.




Το σπίτι της θαρρείς πως ανήκει σε μια άλλη εποχή! Το τοπίο μοναδικό, η διακόσμηση ξεχωριστή και άκρως ιδιαίτερη. Με ζεστούς χρωματισμούς στον ιματισμό, το ξύλο κυριαρχεί εσωτερικά και εξωτερικά του σπιτιού, δημιουργώντας μια ηρεμία και θαλπωρή σε κάθε επισκέπτη.

Η Cindy Crawford στα 55 της ποζάρει με κορμάκι και είναι απλά υπέροχη

Η 52 χρονη Helena, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά και με την φωτογραφία, ανεβάζει πολύ συχνά εικόνες από τον ελεύθερο χρόνο της στην καραντίνα (και όχι μόνο). Το σπίτι της -όπως έχει δηλώσει και η ίδια- είναι το ησυχαστήριό της. Και πώς θα μπορούσε να μην ισχύει κάτι τέτοιο καθώς όπως μπορείς να δεις κι εσύ στις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί, αυτό το σπίτι μοιάζει σαν να έχει ξεπηδήσει από παραμύθι.

Η αλήθεια είναι πως μας έχει συνηθίσει σε υπέροχα και άκρως εντυπωσιακά posts. Πριν από λίγο καιρό προτίμησε να κάνει μπάνιο -μέσα στον χειμώνα- στο παγωμένο ποτάμι που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι της.




Όπως μπορείς να διακρίνεις κι εσύ στις φωτογραφίες και τα videos, το σώμα (αλλά και το πρόσωπό της) παραμένουν υπέροχα... Τι να πει κανείς; Τη ζηλεύουμε και την αγαπάμε...