Spoiler Άγριες Μέλισσες: Ποιος Κωνσταντής και ποιος Νικηφόρος; Έρχεται ο Μοθωναίος (photos)

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Ποιος Κωνσταντής και ποιος Νικηφόρος; Έρχεται ο Μοθωναίος (photos)

Ο Δημήτρης Μοθωναίος θα κάνει «μεγάλη» είσοδο από Σεπτέμβρη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και... θα κάψει καρδιές!

Κι εκεί που όλοι ήθελαν τη Δρόσω να είναι μαζί με τον Κωνσταντή οι σεναριογράφοι των «Άγριων Μελισσών» μάς τα χάλασαν και τους χώρισαν. Και πάει στο καλό, ας το δεχτούμε αυτό (για την ώρα)!

Το spoiler που λέει ότι η Ελένη θα έχει μάτια για άλλον πέρα από τον Λάμπρο, πώς να το δεχθούμε; Αυτό το ζευγάρι που πέρασε φουρτούνες, που ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή τους και εν τέλει κατάφεραν να είναι μαζί… θα καταλήξει στην τρίτη σεζόν να είναι χώρια; Αδιανόητο!

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Ελένη, Λάμπρο -Μια εγκυμοσύνη -Μια μοιραία γυναίκα

Τα spoilers παίρνουν «φωτιά» για τον Ζάχο!

Το ξέρω! Χάζευες τελείως μόλις έβλεπες στην οθόνη σου τον Νικηφόρο και ακόμα περισσότερο τον Κωνσταντή. Πίστευες ότι δεν θα υπάρξει άλλος που θα πάρει την αίγλη τους. Ε, λοιπόν, έκανες λάθος. Ο Ζάχος έρχεται και φέρνει τα πάνω-κάτω στο Διαφάνι μα κυρίως στη ζωή της Ελένης.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Όπως λένε τα spoilers και όπως βλέπουμε στα ατέλειωτα tweets, ο Λάμπρος βιώνει πρώτος τη μανία των καθεστωτικών και εξορίζεται στη Λέρο.

Η Ελένη μένει πίσω και περνάει εξίσου δύσκολα μιας και για να επιβιώσει δουλεύει στο εργοστάσιο, ενώ ο Δούκας, η Μυρσίνη, ο Μελέτης και ο Ακύλας δεν την αφήνουν να πάρει ανάσα!



Μέσα σε αυτό το κλίμα μιζέριας και απόγνωσης εμφανίζεται στη ζωή της Ελένης ο πρώην αρραβωνιαστικός της, ο Ζάχος, ο οποίος είναι προστατευτικός, γλυκός και... πάρα πολύ όμορφος.

Ποιος θα υποδυθεί τον Ζάχο;

Τα τελευταία νέα θέλουν τον Δημήτρη Μοθωναίο να εισβάλει στο Διαφάνι και να φέρνει τα πάνω κάτω. Ειδικά στη ζωή του Λάμπρου και της Ελένης.

Πάντως, πολύ ωραία η προσθήκη αυτή, δεν συμφωνείς; Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ γοητευτικός άνδρας, με παρουσία που ταιριάζει απόλυτα στο vintage σκηνικό των Άγριων Μελισσών.

Θα κάψει καρδιές, κορίτσια. Να το θυμάστε αυτό!

https://www.instagram.com/p/BkZqTkOnbaD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ζάχος… από τα παλιά

Ο Δημήτρης Μοθωναίος, όπως λένε τα spoilers, θα έχει τον ρόλο του Ζάχου Λυκογιάννη. Ο Ζάχος είναι ένας άνδρας από το παρελθόν της Ελένης, που εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της και κάνει τη σχέση της με τον Λάμπρο άνω κάτω. Δεν είναι, όμως, ένας τυχαίος άνδρας.

Ο Ζάχος ήταν από μικρός ερωτευμένος με την Ελένη, αλλά δεν έκανε κίνηση, διότι γνώριζε καλά πόσο ήθελε εκείνη τον Λάμπρο. Όταν ο δάσκαλος, όμως, έφυγε από το Διαφάνι αφήνοντάς τη μόνη και προδομένη, ο Ζάχος την παρηγόρησε, στάθηκε στο πλευρό της και… την αρραβωνιάστηκε.

Ναι κορίτσια! Έρχεται ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ελένης και κάνει χαμό.

Η σχέση αυτή τελείωσε όταν ο Ζάχος πήρε μετάθεση για το νησί (είναι στρατιωτικός) και η Ελένη αποφάσισε να μην τον ακολουθήσει γιατί δεν ήθελε να φύγει από το Διαφάνι. Αυτά έχουν γίνει γνωστά ως τώρα για... το μέλλον των Μελισσών. Για τα υπόλοιπα όλοι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν.

Μισό λεπτό, όμως!

Θυμάσαι σε ποιο σίριαλ έγινε το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Δημήτρη Μοθωναίου που θα σε καθηλώσει από Σεπτέμβρη με την ερμηνεία του; Πού τον είδες για πρώτη φορά;

Για κάνε ένα scroll στην gallery