Αν ψάχνεις την Cindy Crawford, θα τη βρεις στο jacuzzi. Μάθε τώρα γιατί

Sabine Camhi
Αν ψάχνεις την Cindy Crawford, θα τη βρεις στο jacuzzi. Μάθε τώρα γιατί

Το μοντέλο μπαίνει στο jacuzzi δύο φορές την μέρα! Ότι καλύτερο!

Η Cindy Crawford αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς και το self-care πρόγραμμά της. Η supermodel, 55 ετών, ανοίχτηκε σε μια συνέντευξη με το The Wall Street Journal.

Να τι είχε να πει…

Σχετικά με την αγάπη της για τα jacuzzi:
«Το jacuzzi μας είναι σε εξωτερικό χώρο και είμαι πολύ ευλογημένη που ζω στον ωκεανό. Συνήθως μπαίνω δυο φορές: μια φορά στις 6:30 το πρωί, που είμαι μόνη μου και ακούω τα πουλιά να κελαηδούν. Μπαίνω ξανά πριν το βραδινό, μαζί με τον σύζυγό μου, οπότε είναι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσουμε και να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα. Είμαι Ιχθείς, και το ζεστό νερό είναι σίγουρα το στοιχείο μου. Είναι τόσο αναζωογονητικό. Και με το jacuzzi, νομίζω ότι εξοικονομείς χρήματα επειδή είναι θεραπεία».

Cindy Crawford: Αυτό είναι το DIY spray προσώπου που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα της



Σχετικά με τις διατροφικές της συνήθειες:
«Άρχισα να κάνω διαλειμματικη νηστεία φέτος. Όταν είμαι σπίτι - όχι όταν βγαίνω έξω - προσπαθώ να μην φάω μετά τις 8 μέχρι τις 10 το επόμενο πρωί. Στην αρχή του Covid, όταν όλοι πίστευαν ότι θα διαρκούσε μόνο τρεις εβδομάδες, είμασταν σε φάση, «Ναι, ας πιούμε πολλά ποτά», αλλά όταν συνειδητοποιήσαμε ότι θα πάρει περισσότερο χρόνο, σίγουρα πίνω λιγότερο όταν είμαι στο σπίτι. Αν πρόκειται να πιώ, θα πιώ μόνο ένα ποτήρι πριν τον δείπνο».


https://www.instagram.com/p/CP_VdORnJmb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Για μένα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι δουλειά, οπότε σίγουρα δεν είμαι το άτομο που ξαπλώνει στο κρεβάτι και σκλοράρει στο Instagram. Ακούμε επίσης για τις επιπτώσεις του μπλε φωτός, και δεν θέλω να διαταράξω τον ύπνο μου, γι' αυτό προσπαθώ να διαβάζω περισσότερο».