Angelina Jolie: Επανασύνδεση με τον διάσημο πρώην σύζυγό της, Johnny Lee Miller

Angelina Jolie: Επανασύνδεση με τον διάσημο πρώην σύζυγό της, Johnny Lee Miller

Φαίνεται πως η επανασύνδεση Lopez-Affleck έχει γίνει trend στο Hollywood!

Με την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck να είναι και πάλι μαζί μετά από 17 χρόνια, άλλο ένα διάσημο ζευγάρι φαίνεται ότι ακολούθησε την τακτική τους και…επανασυνδέθηκε. Ο λόγος για την Angelina Jolie και τον πρώην σύζυγό της, Johnny Lee Miller.

Κορίτσια, υπάρχουν αποδείξεις! Η Angelina Jolie στο σπίτι του πρώην της με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι!

Η επανασύνδεση μετά από δύο δεκαετίες

Σύμφωνα με πληροφορίες της PageSix, η Angelina Jolie έχει έρθει ξανά κοντά με τον πρώην σύζυγό της, Johnny Lee Miller, έπειτα από σχεδόν μια εικοσαετία από το διαζύγιό τους.

Η Αμερικανική Sun αναφέρει ότι οι δύο πρώην είναι ξανά μαζί και όχι μόνο! Ήδη η Angelina Jolie έχει συστήσει τον Johnny στα παιδιά της, στον 17χρονο Pax και στον 12χρονο Knox, κατά τη διάρκεια πρόσφατου ταξιδιού τους στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του.

«Στο πρώτο ραντεβού με τον Johnny η Angelina πήρε μαζί της και τον Knox. Ο Knox είναι ένα πολύ γλυκό παιδί και μάλλον γι’ αυτό η star αποφάσισε να τον πάρει μαζί της και να κάνει τις πρώτες συστάσεις», αναφέρει πηγή στην εφημερίδα. Η πηγή αποκαλύπτει, επίσης, ότι η Jolie επέστρεψε την επόμενη μέρα στο σπίτι του ηθοποιού με τον άλλο γιο της, τον Pax, ώστε να γνωρίσει κι εκείνος τον δεσμό της.



«Οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του Johnny και το κλίμα ανάμεσα στα παιδιά της Jolie και σε εκείνον ήταν πολύ καλό. H Angelina ήθελε να κάνει ένα ταξίδι με τα παιδιά της στη μεγαλούπολη, αλλά ήθελε επίσης να περάσει περισσότερο χρόνο με τον Johnny τώρα που ξαναβρέθηκαν», πρόσθεσε η πηγή.

Η γνωριμία και ο γάμος Jolie-Miller

Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1995 με αφορμή τη συμμετοχή τους στην ταινία «Hackers». Παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 1996.

https://www.instagram.com/p/CQBSSnqHI3j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, το πολύ πιεσμένο και βαρύ πρόγραμμά τους στο Hollywood σιγά σιγά τους απομάκρυνε με τον χωρισμό τους να έρχεται τον Σεπτέμβριο του 1997. Το διαζύγιό τους εκδόθηκε τελικά στις αρχές του 1999 με τους ίδιους να διατηρούν φιλικές επαφές στο πέρασμα των χρόνων.

Το 2004 σε συνέντευξή της στο Β magazine, η Jolie είχε δηλώσει για το διαζύγιο με τον Miller: «Ήταν ίσως το πιο χαζό πράγμα που έχω κάνει ποτέ».