Η Angelina Jolie στο σπίτι του πρώην της με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι (video)

Η Angelina Jolie στο σπίτι του πρώην της με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι (video)

Η βραδινή επίσκεψη στον πρώην της τους έβαλε όλους σε υποψίες.

Οι επιστροφές στους πρώην

Τους τελευταίους μήνες, έχεις ακούσει για εγκυμοσύνες και γέννες, για γάμους και χωρισμούς, ακόμα και για επιστροφές σε πρώην συντρόφους. Οι celebrities, ακόμα και μέσα στην καραντίνα ήταν το Νο1 θέμα συζήτησης για τον κόσμο.

Αφότου, λοιπόν, έμαθες -και προσπάθησες να συνειδητοποιήσεις- ότι η Jennifer Lopez είναι ξανά με τον Ben Affleck, η επικαιρότητα είχε νέα σχέδια. Ποια είναι αυτά;

Jennifer Lopez: Ακόμη δεν χώρισε και μετακομίζει για χάρη του Ben Affleck (photos)

Η επίσκεψη της Angelina Jolie στον πρώην σύζυγό της

angellina jolie curtis7

Η Angelina Jolie βρέθηκε στη Νέα Υόρκη με τα παιδιά της για κάποιους εορτασμούς. Στις 11 Ιουνίου, όμως, η ηθοποιός εθεάθη να μπαίνει στο κτίριο όπου ζει ο πρώην σύζυγός της, Jonny Lee Miller.

Σε κακή κατάσταση η Angelina Jolie λίγο πριν τα γενέθλιά της- Το ασυγχώρητο λάθος του Brad Pitt

O 48χρονος ηθοποιός διαμένει στο Brooklyn και εκεί αποφάσισε να τον επισκεφτεί η Jolie, κρατώντας, μάλιστα, και ένα ακριβό μπουκάλι κρασί στο χέρι. Η σταρ φορούσε μια καπαρντίνα και μία γκρι προστατευτική μάσκα.




Στο κτίριο, η Angie έμεινε για περίπου 3 ώρες και έφυγε περί της 10.30 το βράδυ. Ο Miller, από την άλλη, δεν εμφανίστηκε μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρας.

Ο λόγος της επίσκεψης

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστός ο λόγος αυτής της επίσκεψης. Δεν είναι απαραίτητο ότι οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν για ερωτικούς λόγους. Ίσως έχουν κρατήσει καλές σχέσεις από τον χωρισμό τους το 1996 και βρήκαν τώρα την ευκαιρία για ένα φιλικό ποτό.

Διαζύγιο Brangelina: Μεγάλη ήττα για την Angelina Jolie, καλά τα νέα για τον Brad Pitt

Ωστόσο, θυμήσου ότι η Jolie έτρεφε πολύ όμορφα συναισθήματα για τον Miller. «Ο Jonny και εγώ ποτέ δεν τσακωνόμασταν και δεν πληγώναμε ο ένας τον άλλον. Ήθελα πραγματικά να είμαι η σύζυγός του. Πραγματικά ήθελα να αφοσιωθώ», έχει πει στο The Mirror.