Βάσω Λασκαράκη: Μας δείχνει το σώμα της την ώρα που γυμνάζεται (videos)

Βάσω Λασκαράκη: Μας δείχνει το σώμα της την ώρα που γυμνάζεται (videos)

Η ηθοποιός έχει βάλει σκοπό να εντυπωσιάσει στην παραλία φέτος!

Κάθε γυναίκα λίγο πριν βγει στην παραλία προσπαθεί να προσέχει το σώμα της όσο το δυνατόν περισσότερο ακολουθώντας μια πιο προσεγμένη διατροφή και κάνοντας γυμναστική. Παραδέξου το! Κι εσύ λίγο πριν πας για μπάνιο στη θάλασσα ξεκινάς τους κοιλιακούς και τα βαθιά καθίσματα για να φτιάξεις κορμί.

Σε τέτοιο mood βρίσκεται μάλλον και η Βάσω Λασκαράκη, η οποία είχε οίστρο για γυμναστική σήμερα δείχνοντας παράλληλα το σώμα της στο Instagram.

Οικονομάκου-Λασκαράκη: Μετά την κουμπαριά έρχεται και η συνεργασία

Σκληρή… γυμναστική για την ηθοποιό

Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε δύο Insta Stories στο Instagram στα οποία θα τη δεις να κάνει ελλειπτικό και κοιλιακούς. Για να γυμναστεί, η ηθοποιός φόρεσε ένα μαύρο κολάν με λευκό T-shirt δείχνοντας το όμορφο σώμα της.



Όπως βλέπεις, η Βάσω έχει μεσογειακή σιλουέτα με το κολάν να την αναδεικνύει και να την κολακεύει πολύ. Η ίδια, άλλωστε, δεν έχει κρύψει ποτέ ότι είναι μια γυναίκα με καμπύλες και έχει πει πολλές φορές μέσα από το Instagram account της ότι δεν κάνει ακρότητες στη διατροφή της. Της αρέσει το καλό φαγητό και πάντα το απολαμβάνει.



Οι διακοπές στην Κρήτη

Η Βάσω Λασκαράκη φέτος έμεινε εκτός τηλεόρασης και, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, απόλαυσε την καραντίνα, γιατί είχε ελεύθερο χρόνο και μπορούσε να είναι διαρκώς μαζί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, και την κόρη της. Οι διακοπές, μάλιστα, για την ηθοποιό ξεκίνησαν πολύ νωρίς.

https://www.instagram.com/p/CQEbSOJBkeU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Βάσω βρίσκεται ήδη στην Κρήτη και απολαμβάνει τις διακοπές της κοντά στον σύζυγό της, ο οποίος εργάζεται εκεί. Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι σεφ και όλα τα καλοκαίρια του τα περνά στην Κρήτη, που είναι και τόπος καταγωγής του.