Jason Derulo: Ο τρόπος που κοιμίζει τον γιο του γίνεται viral στα social media

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Jason Derulo: Ο τρόπος που κοιμίζει τον γιο του γίνεται viral στα social media

Πόσο γλυκός μπαμπάς είναι όμως;

Η είδηση πως ο Jason Derulo θα γίνει μπαμπάς ήταν μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς που διανύουμε. Το ότι θα γίνει μπαμπάς το ανακοίνωσε στις 29 Μαρτίου 2021 και βρήκε την καταλληλότερη μέρα για να το κάνει.

Εκείνη τη μέρα προβαλλόταν η συναυλία του στο Survivor στο οποίο συμμετείχαν παίκτες του ελληνικού, του τουρκικού και του ρουμανικού reality επιβίωσης και το όνομά του ήδη ήταν trend στο Twitter. Εκμεταλλεύτηκε λοιπόν την περίσταση και ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

Και αν κρίνουμε από τα βίντεο που ανεβάζει τα πηγαίνει περίφημα στον ρόλο του μπαμπά.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ο Jason Derulo ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account του πως θα γίνει μπαμπάς. Η σύντροφός του Jena Frumes ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, και ο τραγουδιστής εκείνο το διάστημα απλά έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας Jena», έγραψε στο caption του video ο Jason και τα likes έπεσαν βροχή.

Αν πατήσεις αυτό το link θα θυμηθείς και πώς έκανε την ανακοίνωση.



Η Jena από την άλλη είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στην οποία φορούσε ένα κοραλί εφαρμοστό φόρεμα που τόνιζε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και ο Jason πίσω της την αγκάλιαζε τρυφερά και της χάιδευε την κοιλιά. «Μαμά και μπαμπάς», έγραφε στο caption της φωτογραφίας της.

Η γέννηση του γιου του

Στις 19 Μαΐου 2021 ο Jason και πάλι μέσα από το Instagram account του ανακοίνωσε πως ήρθε στον κόσμο ο γιος του. Συγκεκριμένα στις 8 Μαΐου, το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το αγοράκι τους.


https://www.instagram.com/p/CPCTb_ch7BG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο star ανέβασε ένα video στο Instagram που έγραφε: «Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου, ο ερχομός του μικρού γιου μας, του Jason King Derulo, στο σπίτι μας. Είναι τόσο τυχερός που έχει έναν τόσο δυνατό ήρωα για προστάτη, την μητέρα του @jenafrumes».

Ο ρόλος του ως μπαμπάς

Σίγουρα ήταν δύσκολο στην αρχή να συνειδητοποιήσεις πως ο sexy τραγουδιστής του Hollywood θα γίνει μπαμπάς, όμως τα πάει περίφημα στον ρόλο αυτό και το βλέπουμε μέσα από το account του. Μάλιστα έχει έναν δικό του τρόπο να κοιμίζει τον γιο του και το βίντεο που ανέβασε στο account του έγινε viral.

Ο Jason κρατά στην αγκαλιά του τον γιο του και χορεύουν παράλληλα το «Jalebi Baby» που είναι το τραγούδι του, και στη συνέχεια τον βάζει στην κούνια όπου και αρχίζει να κλαίει. Εν τέλει και ο ίδιος καταλήγει πως ο μικρός θα κοιμηθεί μόνο με χορό και μόνο στην αγκαλιά του μπαμπά του.



Δες στη gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες τους.