Στ. Τσιμτσιλή: Με αφορμή τις πόζες με μπικίνι βρήκαμε 5 photos της που θα σε αφήσουν άφωνη

Στ. Τσιμτσιλή: Με αφορμή τις πόζες με μπικίνι βρήκαμε 5 photos της που θα σε αφήσουν άφωνη

Το σώμα της μετά από τρία παιδιά είναι κάπως έτσι

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι μία πολύ καλή αφορμή για εξόρμηση και χαλάρωση, μετά από έναν τόσο δύσκολο χειμώνα. Η πανδημία και οι μήνες που μείναμε μέσα κλεισμένοι μας στέρησαν το συναίσθημα του να φτιάχνεις βαλίτσα και να ετοιμάζεσαι για μια εκδρομή.

Αυτές οι τρεις μέρες όμως που βρίσκονται στην καρδιά του καλοκαιριού μας έδωσαν την ευκαιρία να φύγουμε και να θυμηθούμε για λίγο την πρότερη «κανονικότητά» μας. Η πρωτεύουσα άδειασε και το Instagram feed μας γέμισε με φωτογραφίες από ταξίδια σε νησιά. Ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκαν φυσικά και Έλληνες celebrities, οι οποίοι άδραξαν την ευκαιρία κι έφυγαν για λίγο.

Μέσα σε αυτούς και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία για ακόμη ένα καλοκαίρι βρίσκεται στην Πάρο με την οικογένειά της.

tsimtsili magio6

Το «καλημέρα» της Σταματίνας μας έφτιαξε τη διάθεση από νωρίς

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (19/6/21) να ανανεώνει το Instagram account της, ανεβάζοντας για αρχή ένα post στο οποίο ήταν ξαπλωμένη φορώντας μαγιό και γυαλιά ηλίου. Κάπως έτσι μας καλημέρισε και ξέραμε πως σύντομα θα βλέπαμε φωτογραφίες της με μπικίνι.

Εδώ θα δεις την πρώτη φορά που έκανε post μαγιό στο Instagram.

Οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό για φέτος

Λίγη ώρα αργότερα και αφού είχε απολαύσει το μπάνιο της στη θάλασσα, ανέβασε στο Instagram account της δύο post, στα οποία τη βλέπαμε μέσα στο μπικίνι της, πιο όμορφη και κορμάρα από κάθε άλλη φορά.

Οι φωτογραφίες αυτές σηματοδότησαν την αρχή για φέτος, αφού μία ακόμη που είχε ανεβάσει στις 4 Ιουνίου ήταν throwback από το περσινό καλοκαίρι.


https://www.instagram.com/p/CPsYhP7Dxvn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το κορμί της μετά από 3 γέννες απλά δεν υπάρχει

Με αφορμή αυτές τις φωτογραφίες της λοιπόν, ψάξαμε λίγο στο account της και βρήκαμε πέντε ακόμη φωτογραφίες της με μαγιό, στις οποίες η Σταματίνα είναι κούκλα. Οι αναλογίες της μετά από τρεις γέννες θα σε κάνουν να τρελαθείς και να αφήσεις κάτω το παγωτό που μόλις ετοιμαζόσουν να καταβροχθίσεις.

Όλο αυτό το υλικό πάντως γέννησε μια επιθυμία ανεμελιάς και ξεκούρασης. Η εικόνα που υπάρχει πλέον στο μυαλό σου είναι μόνο μία, θάλασσα, αμμουδιά και κάθε μέρα με το μαγιό χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.