H Kate Hudson κάνει διακοπές στη Σκιάθο και δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
H Kate Hudson κάνει διακοπές στη Σκιάθο και δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες

Λατρεύει την Ελλάδα και το αποδεικνύει.

Η Kate Hudson και η Σκιάθος είναι δύο έννοιες απόλυτα συνυφασμένες την καλοκαιρινή περίοδο. Η γνωστή Χολιγουντιανή ηθοποιός τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στη χώρα μας και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 42χρονη ηθοποιός επισκέπτεται την Ελλάδα και τη Σκιάθο, αφού τα τελευταία χρόνια κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις να περπατά στα σοκάκια του νησιού. Μόνο το καλοκαίρι του 2020 δεν ήρθε στη χώρα μας και αυτό λόγω των περιορισμών του κορονοϊού.

Σε αυτό το link θα βρεις τις πρώτες πληροφορίες για τις διακοπές της, όταν έγινε γνωστό πώς βρίσκεται στην Ελλάδα.

Τα γενέθλια του συντρόφου της και οι διακοπές

Η 42χρονη ηθοποιός, γιόρτασε τα 35α γενέθλια του αγαπημένου της και πρώην κιθαρίστα των Chief την Πέμπτη 10 Ιουνιου 2021 και οικογενειακώς απολαμβάνουν τώρα ποιοτικό χρόνο στην Ελλάδα πριν η Kate ξεκινήσει τα γυρίσματα για την ταινία του Netflix, Knives Out 2.

Η Kate, η οποία μοιράζεται την 2χρονη Rani, με τον μουσικό, είναι επίσης μαμά στον Bingham (9 ετών), και τον Ryder (17 ετών).



Οικογενειακές διακοπές στη Σκιάθο

Η Kate Hudson βρίσκεται στο νησί των Σποράδων μαζί με το σύντροφό και τα παιδιά της, τη μητέρα της Goldie Hawn και τον πατριό της, Kurt Russell. Μάλιστα απολαμβάνει τόσο τις διακοπές της στο νησί που δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram account της.

Η ηθοποιός ζει αυτή τη στιγμή τις καλύτερες στιγμές της στην Ελλάδα. Περνά τις μέρες της στην παραλία, πίνει κρασί, ενώ απολαμβάνει τη συντροφιά αυτών που αγαπάει περισσότερο. Στις 18 Ιουνίου, η Kate και ο σύζυγός της Danny Fujikawa μάζεψαν την οικογένεια, μαζί με την κόρη τους Rani και τη μητέρα της Goldie Hawn, για ένα μικρό ταξίδι με βάρκα.



Η hot εμφάνιση με μαγιό

Η Kate επέλεξε ένα απλό μαύρο μπικίνι για τη βαρκάδα, σαφώς έτοιμη να απολαύσει το μπάνιο της στη θάλασσα. Οι δυο τους εθεάθησαν να βγάζουν τα πράγματα από το σκάφος μόλις επέστρεψαν και πάλι στη στεριά.

Η 42χρονη δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram account της, ενώ μια ταύτιση υπήρξε, στη φωτογραφία που η Kate περπατά στην παραλία με το μαγιό της και κρατώντας δύο μπουκάλια κρασί.


https://www.instagram.com/p/CQOjH-TJI5x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες όλες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.