Ο Θοδωρής Φέρρης συνάντησε τον Νίκο Γκάλη και η σπάνια εμφάνιση έγινε viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Θοδωρής Φέρρης συνάντησε τον Νίκο Γκάλη και η σπάνια εμφάνιση έγινε viral

Η φωτογραφία του ξεπέρασε τα δύο χιλιάδες likes σε λιγότερο από μια ώρα

Το Σάββατο αυτό του Ιουνίου (19/6/21) ήταν ιδιαίτερο για τον Θοδωρή Φέρρη, ο οποίος είχε μια συνάντηση κορυφής, με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη. Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε εκστασιασμένος και συγκινημένος με τη συνάντηση αυτή και αυτό αποτυπώθηκε και στο caption της φωτογραφίας τους.

Ο Θοδωρής Φέρρης είναι ένας από τους ανερχόμενους καλλιτέχνες των τελευταίων ετών στην ελληνική μουσική σκηνή, και η καριέρα του ακολουθεί ανοδική πορεία. Στο Instagram account του ποστάρει συνεχώς στιγμιότυπα (βίντεο και φωτογραφίες) από τη δουλειά του, με τη φωτογραφία με τον βετεράνο μπασκετμπολίστα να αποτελεί την εξαίρεση.

Η στιγμή της συνάντησης με τον Νίκο Γκάλη

Ο Νίκος Γκάλης υπήρξε ένας από τους πιο σπουδαίους αθλητές του ελληνικού μπάσκετ, κι έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στον χώρο. Η επαφή του με την πορτοκαλί μπάλα ήταν σχεδόν μαγική και όλη του η πορεία στο άθλημα μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο Θοδωρής Φέρρης το βράδυ του Σαββάτου (19/6/21) λίγο πριν τις 9 ανέβασε μια φωτογραφία μαζί του από τυχαία όπως αντιλαμβανόμαστε συνάντηση, με το post να γίνεται viral και να ξεπερνά τα δύο χιλιάδες likes σε λιγότερο από μία ώρα.

thodorisferris 203070030 1361954114190302 5314459319128562383 n

«Αν βγήκε κουνημένη, μάλλον έτρεμε το χέρι μου γιατί μιλάμε για τον απόλυτο θρύλο...#legend», έγραψε στο caption της φωτογραφίας του με τα σχόλια να τον αποθεώνουν.

Η μάχη με τον κορονοϊό

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Θοδωρή Φέρρη, αφού ο τραγουδιστής ανήκε στους ανθρώπους της ελληνικής showbiz που νόσησαν από κορονοϊό στο διάστημα της πρώτης καραντίνας.


https://www.instagram.com/p/B9wh6aBAyFj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Φίλοι μου, μόλις ενημερώθηκα μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις ότι βρέθηκα κι εγώ θετικός στον κορονοϊό. Προς το παρόν αισθάνομαι καλά έχοντας μόνο κάποια ήπια συμπτώματα. Θεωρώ χρέος μου να το μοιραστώ δημόσια προς ενημέρωση και προστασία των φίλων που έχω συναναστραφεί τελευταία, κυρίως όμως ως μία ακόμη ειδοποίηση/ παρότρυνση όσον αφορά τα μέτρα που πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε.

Αν πατήσεις σε αυτό το link θα δεις και άλλους celebrities που νόσησαν από κορονοϊό και το ανακοίνωσαν δημόσια.

Παιδιά είναι απαραίτητο να τηρήσουμε τους κανόνες των ειδικών κατά γράμμα για να βγούμε ασφαλείς από όλο αυτό το συντομότερο δυνατό. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η εξάπλωση είναι να μείνουμε σπίτι, για όσο χρειαστεί. Υπομονή και δύναμη σε όλους μας. Περαστικά σε όσους νοσούν», έγραφε στις 15 Μαρτίου 2020 η ανάρτηση του Θοδωρή Φέρρη.



Δες τη φωτό και τα σχόλια στη gallery παρακάτω.