Ο γιος της αδικοχαμένης Naya Rivera μεγάλωσε πολύ και πρέπει να τον δεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο γιος της αδικοχαμένης Naya Rivera μεγάλωσε πολύ και πρέπει να τον δεις

Οι νέες του φωτογραφίες είναι ό,τι πιο cute.

Ο γιος της Naya Rivera έγινε 5 ετών αποφοίτησε από το παιδικό και πλέον είναι έτοιμος για το νηπιαγωγείο. Ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού, Ryan Dorsey, ανέβασε στο Instagram account το Σάββατο (19/6/21) μερικές φωτογραφίες από την τελετή αποφοίτησης του παιδικού σταθμού που πηγαίνει ο γιος του και πραγματικά «λιώσαμε».

Ο 5χρονος Josey είναι έτοιμος για το νηπιαγωγείο και οι φωτογραφίες από την αποφοίτηση είναι ό,τι πιο cute θα δεις σήμερα στο feed σου.



Ο άδικος χαμός της Naya Rivera

Σαν ψέμα μοιάζει ακόμη στο μυαλό μας ο άδικος χαμός της Naya Rivera τον Ιούλιο του 2020. Στις 8 Ιουλίου 2020 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η είδηση πως η διάσημη ηθοποιός αγνοείται, και τα ίχνη της ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί.

Εδώ θα διαβάσεις τι συνέβη όταν ανακοινώθηκε η εξαφάνισή της.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή

Η Naya Rivera αποφάσισε να περάσει μία ολόκληρη μέρα με τον 4χρονο τότε γιο της Josey. Μέσα λοιπόν σε όλα αυτά που είχε στο μυαλό της, αποφάσισε να πάνε και για βαρκάδα οι δυο τους στη λίμνη Piru της κομητείας Ventura. Σκάφος που έπλεε στην περιοχή, βρήκε ολομόναχο το αγοράκι, να κοιμάται πάνω στη βάρκα, και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές προκειμένου να εντοπιστεί η μητέρα του. Λίγες ώρες πριν μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα video από κάμερες ασφαλείας, όπου δείχνουν την ηθοποιό να βγαίνει από το αυτοκίνητό της και να κατευθύνεται προς το σημείο όπου νοίκιασε τη βάρκα της.

Πέντε ημέρες κράτησε η αναζήτηση της 33χρονης ηθοποιού, η οποία εν τέλει βρέθηκε νεκρή στον πάτο της λίμνης αρκετά μέτρα πιο πέρα από εκεί που ήταν η βάρκα με τον γιο της.


https://www.instagram.com/p/CCW3bLhAUCt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μοιραία βουτιά

Τις πρώτες ημέρες και μέχρι να βγει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης η αιτία του πνιγμού της φαίνεται να ήταν μια βουτιά που έκανε από τη βάρκα στη λίμνη. Αυτό είχε δηλώσει ο μικρός Josey όταν ρωτήθηκε από τις αρχές για το τι συνέβη. Η Naya βούτηξε να κολυμπήσει και έκτοτε εξαφανίστηκε.

Η αιτία του πνιγμού και η θυσία που έκανε

Οι αρχές είχαν αποκλείσει εξαρχής το σενάριο της αυτοκτονίας, εξέταζαν όμως κάτι άλλο που δείχνει πόσες θυσίες μπορεί να κάνει μια μαμά. Η αστυνομικές αρχές της κομητείας Ventura, ανέφεραν πως ο γιος της μάλλον κινδύνεψε να πνιγεί παρά το γεγονός πως φορούσε το σωσίβιο του, εκείνη βούτηξε να τον σώσει και να τον ανεβάσει στη βάρκα, και στο τέλος δεν είχε άλλη ενέργεια και αντοχές με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να σώσει και τον εαυτό της.

Η Rivera, απλά πνίγηκε στην λίμνη Piru, όπως έχει συμβεί και με άλλους ανθρώπους στην περιοχή αυτή, που τα ρεύματα και οι στρόβιλοι που δημιουργούνται μέσα στα νερό είναι τόσο σφοδροί, που μπορούν να σου κόψουν το νήμα της ζωής σε δευτερόλεπτα.



Οι νέες φωτογραφίες του Josey

Λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί ένας χρόνος από τον άδικο χαμό της Naya Rivera, ο γιος της αποφοίτησε από τον παιδικό σταθμο και ο μπαμπάς του και πρώην σύζυγος της Naya ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την τελετή. Και είναι αλήθεια τόσο χαριτωμένος που μας προκαλεί μια θλίψη που η Naya δεν είναι μαζί του να τον καμαρώσει.



Δες τις φωτογραφίες του στη gallery παρακάτω.