Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Τι κάνει η νικήτρια του MasterChef 5 στη Μύκονο;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Τι κάνει η νικήτρια του MasterChef 5 στη Μύκονο;

H Μαργαρίτα ξεκουράζεται και απολαμβάνει τα φαγητά του αρραβωνιαστικού της

Στις 9 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε ο τελικός του MasterChef 5. Έπειτα από μία εβδομάδα τελικών δοκιμασιών ανάμεσα στη Μαργαρίτα και τον Διονύση, ανακοινώθηκε ο νικητής του reality μαγειρικής, και το Twitter πανηγύρισε μέχρι τελικής πτώσης.

Η Μαργαρίτα αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τη νίκη της και ξεκουράζεται στ πλευρό του αρραβωνιαστικού της στο νησί των ανέμων.

Η πορεία της Μαργαρίτας στο MasterChef

H Μαργαρίτα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό από τα πρώτα κιόλας επεισόδια που άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο της. Τα πιάτα της πάντα τα φανταζόταν και τα δημιουργούσε. Σκεφτόταν τι γεύση ήθελε να έχουν και κάπως έτσι έφτιαχνε τα καλύτερα πιάτα στον διαγωνισμό.

Κάνε εδώ κλικ για να θυμηθείς όλη την πορεία της στον διαγωνισμό.

Είχε κι εκείνη βέβαια τις δύσκολες στιγμές της, με χειρότερη εκείνη που αποχώρησε από το reality μαγειρικής. Ευτυχώς όμως ήταν μέσα στις φετινές επιστροφές και κάπως έτσι την είδαμε να περνά και πάλι το κατώφλι του MasterChef.

Το silver award και η εμφάνισή της στον τελικό

Η Μαργαρίτα βγήκε διπλά κερδισμένη από το MasterChef, αφού εκτός από τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef είχε κερδίσει και το Silver Award, λέγοντας πως επιτέλους βρήκε τα χρήματα που χρειάζεται για να παντρευτεί με τον αγαπημένο της Χρήστο Καλομοίρη.



Στον τελικό πέρασε από πέντε δοκιμασίες με τον Διονύση, και την τελευταία μέρα, το βράδυ της 9ης Ιουνίου, βαθμολογήθηκαν για τις τέσσερις προηγούμενες αλλά και για τα πιάτα που αντέγραψαν από τον Jason Atherton που ήταν ο guest κριτής της βραδιάς. Η Μαργαρίτα στην τελική βαθμολογία πήρε 8, ο Διονύσης 7, και κάπως έτσι αναδείχθηκε νικήτρια.

Το ρεκόρ στο Instagram

Η Μαργαρίτα κρατούσε γενικά χαμηλό προφίλ στο Instagram, με το account της να μην έχει πολλές δημοσιεύσεις και λίγους ακόλουθους. Το βράδυ του τελικού η Μαργαρίτα είχε περίπου 6 χιλιάδες followers.

Αν πατήσεις εδώ θα δεις ό,τι έχει συμβεί με το Instagram account της.

Αυτό που έγινε στα επόμενα εικοσιτετράωρα ήταν απλά απίστευτο. Μέσα σε τρεις ημέρες η Μαργαρίτα ξεπέρασε του 60 χιλιάδες followers, ενώ αυτή τη στιγμή το account της μετρά 77,3 χιλιάδες.

Το ταξίδι στη Μύκονο

Μετά τη νίκη της, η Μαργαρίτα πήγε στο νησί της τη Μυτιλήνη, και αυτή τη στιγμή όπως είδαμε από το Instagram βρίσκεται στη Μύκονο και στο πλευρό του αγαπημένου της. Μάλιστα δοκιμάζει και τα φαγητά του, ενώ παράλληλα τα φωτογραφίζει και τα ανεβάζει στο account της.


https://www.instagram.com/p/CNVwAmqB47W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Χρήστος ο αρραβωνιαστικός της πάντως ανέβασε δύο φωτογραφίες με τη Μαργαρίτα από την κουζίνα του εστιατορίου και μας έδειξε το «μαργαριτάρι» μας.