Jessie J: Μιλάει για το πρόβλημα υγείας της και ξεσπά σε δάκρυα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Jessie J: Μιλάει για το πρόβλημα υγείας της και ξεσπά σε δάκρυα

Το μήνυμα της τραγουδίστριας και η πορεία της υγείας της.

Ήταν παραμονή των Χριστουγέννων όταν η Jessie J βρέθηκε στο νοσοκομείο για ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε. «Ξύπνησα και ένιωθα πως είμαι εντελώς κουφή από το δεξί μου αυτί, και δεν μπορούσα να περπατήσω σε ευθεία γραμμή», είχε πει χαρακτηριστικά πριν από έξι περίπου μήνες.

Τώρα βιώνει ξανά πρόβλημα σε πολύ χειρότερο βαθμό από την πρώτη φορά, και η ανακοίνωσή της μέσα από το Instagram account της δεν μπορεί παρά να σε συγκινήσει.

Αν πατήσεις αυτό το link θα μάθεις όλα όσα συνέβησαν στην 32χρονη τραγουδίστρια την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Τι είναι η νόσος Meniere για την οποία μιλάει η Jessie J;

Η νόσος Meniere ή αλλιώς ενδολεμφικός ύδρωπας είναι μια ιδιοπαθής νόσος του έσω ωτός που χαρακτηρίζεται από επεισόδια ιλίγγου, κυμαινόμενης απώλειας της ακοής, εμβοές και αίσθημα πληρότητας. Τα συμπτώματα που μπορεί να εμφανίζει κάποιος είναι τα ακόλουθα: Μονόπλευρη κυμαινόμενη νευροαισθητήρια βαρηκοΐα, ίλιγγος που διαρκεί από λεπτά έως ώρες, διαρκείς ή διαλείπουσες εμβοές που τυπικά αυξάνονται σε ένταση πριν ή κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, αίσθημα πληρότητος ωτός.

jessiej 198817503 502107694558783 2767080572718177319 n

Το οξύ επεισόδιο επίσης σχετίζεται με ναυτία και έμετο και μετά το επεισόδιο οι ασθενείς αισθάνονται εξουθενωμένοι για αρκετές ημέρες.

Η νόσος έχει εξελιχθεί στην τραγουδίστρια και όλα είναι τρομερά πιο δύσκολα

Η κατάσταση της Jessie J με τη νόσο του Ménière επιδεινώθηκε εκθετικά. Τώρα πάσχει επίσης από μεγάλη παλινδρόμηση οξέος που προκαλεί οζίδια στο λαιμό της. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το νέο ιατρικό δράμα, εξηγώντας γιατί δημοσίευσε βίντεο για τον εαυτό της τραγουδώντας σιγά το νέο της single, «I Want Love». Η Jessie, που ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια του βίντεο, είπε ότι ο λογοθεραπευτής της ζήτησε να ηχογραφήσει τον εαυτό της να τραγουδά σιγά, ώστε να μπορούν να ακούσουν τη φωνή της και να σημειώσουν οποιαδήποτε πρόοδο.

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Η Jessie είπε τον Φεβρουάριο του 2021 ότι άρχισε να αισθάνεται συνεχές κάψιμο στο λαιμό της. Ανέφερε ότι το αγνόησε και υπέθεσε ότι ήταν κόπωση από το στούντιο - αλλά τελικά ένας γιατρός της είπε ότι έχει μεγάλη παλινδρόμηση οξέος και οζίδια στο λαιμό της.


https://www.instagram.com/p/CQQPabPAowz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 32χρονη τραγουδίστρια ανέφερε ότι η παλινδρόμηση οξέος προφανώς προκλήθηκε, τουλάχιστον εν μέρει, από τα στεροειδή που είχε λάβει για να θεραπεύσει τη νόσο του Ménière, αλλά η βασική αιτία δεν είναι ακόμη σαφής.

Η πορεία της Jessie J

Η τραγουδίστρια συνέχισε τις επισκέψεις της σε γιατρούς κι έπειτα από πολλές διαγνώσεις, μετατροπή της διατροφής της και φαρμακευτική περίθαλψη όλα πήγαν καλά. Όλα όσα έκανε φάνηκαν να λειτουργούν επειδή τα οζίδια εξαφανίστηκαν, ωστόσο επισημαίνει ότι οι γιατροί της έχουν πει αν συνεχίσει να τραγουδάει, θα επιστρέψουν αμέσως.



Η Jessie προσπαθεί να το πολεμήσει, λέγοντας, «κάνω ό, τι μπορώ για να επιδιορθώσω ό, τι είναι σπασμένο για να μπορέσω να τραγουδήσω αυτά τα τραγούδια live. Δεν θα τα παρατήσω. Αρνούμαι».

Δες φωτογραφίες της Jessie J στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.