Χρ. Κοντοβά: Η τρυφερή ανάρτηση με την ανάδοχη κόρη της για τη γιορτή του πατέρα (vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χρ. Κοντοβά: Η τρυφερή ανάρτηση με την ανάδοχη κόρη της για τη γιορτή του πατέρα (vid)

Έχεις δει πιο όμορφη φωτογραφία από αυτή;

Ήταν 2 Απριλίου 2021 όταν η Χριστίνα Κοντοβά μοιράστηκε μέσα από το Instagram account της ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για την προσωπική της ζωή. Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε πως σύντομα θα γίνει μητέρα ενός παιδιού από την Αφρική. Για την ακρίβεια, στο post της έλεγε πως τους τελευταίους μήνες ζει στην Ουγκάντα μιας και έχει γίνει ανάδοχη μητέρα ενός κοριτσιού, της Ada.

Το ταξίδι μέχρι να ολοκληρωθεί η υιοθεσία της μικρής Ada είναι μεγάλο και δύσκολο, έχει όμως όμορφες στιγμές. Και η σημερινή ήταν μία από αυτές.

Το ταξίδι της υιοθεσίας

«Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός από λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα έως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου», είχε αναφέρει στο αρχικό της post τον Απρίλιο του 2021 η Χριστίνα.

Δες εδώ τη συγκινητική της εξομολόγηση για την υιοθεσία.

Οι φωτογραφίες με την Ada

Στο διάστημα αυτό η Χριστίνα πηγαίνει κι έρχεται στην Ουγκάντα, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας, κάτι που όπως έχει αναφέρει η ίδια θα γίνει κάπου στον Οκτώβριο με Νοέμβριο. Στη γιορτή της μητέρας η Χριστίνα είχε ανεβάσει μια πολύ όμορφη φωτογραφία με την μικρή της, με το caption της φωτό να γράφει: «Πρώτη φορά «μαμά» ?? #mothersday #adoptingada».


https://www.instagram.com/p/CPQIDiWLFO0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τρυφερή ανάρτηση για την γιορτή του πατέρα

Σήμερα ήταν η σειρά του Τζώνη Καλημέρη να γιορτάσει με την –σε λίγο καιρό- κόρη του Ada, και η Χριστίνα έκανε μια απίστευτα συγκινητική και τρυφερή ανάρτηση στο Instagram account της.

Σε story που ανέβασε το μεσημέρι της Κυριακής, απαθανατίζεται ο σύντροφός της, Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος παίζει και αγκαλιάζει τη μικρή Ada με τη σχεδιάστρια να αφήνει το σχετικό gif για την γιορτή του πατέρα και να γράφει το hashtag: #4η_φορά_μπαμπάς.



Έχεις δει τίποτα πιο τρυφερό από αυτό;