Ματέο, Λάτσιος και Μενεγάκη έφαγαν στο ίδιο εστιατόριο αλλά δεν αντάλλαξαν κουβέντα

Ματέο, Λάτσιος και Μενεγάκη έφαγαν στο ίδιο εστιατόριο αλλά δεν αντάλλαξαν κουβέντα

Συνάντηση έκπληξη για Λάτσιο και Μενεγάκη στο Κεφαλάρι. 

Πως αντιμετώπισε αυτή την τυχαία συνάντηση ο Ματέο Παντζόπουλος και ο αδερφός της Ελένης;

Γύρω στις 11 το βράδυ της Τρίτης η Ελένη και ο σύντροφός της, Μάκης Παντζόπουλος, αποφάσισαν να δειπνήσουν στο εστιατόριο Cash στο Κεφαλάρι μαζί με τον αδερφό της παρουσιάστριας Θοδωρή Μισόκαλο ο οποίος βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί και το προηγούμενο βράδυ μαζί με τη Ναταλία Γερμανού και την Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όμως, στο κοσμικό bar restaurant μπήκε ο Γιάννης Λάτσιος μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (στο ίδιο τραπέζι καθόταν, μάλιστα, και ο εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος). Ενώ στην αρχή υπήρξε μια παγωμάρα και όλοι περίμεναν μήπως συμβεί κάτι ή φύγει ένας από τους δύο. Tελικά όλοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους και αποφάσισαν να συμπεριφερθούν σαν να μην είχε συμβεί ποτέ τίποτα.

Η Ελένη και ο σύντροφός της απόλαυσαν το δείπνο τους χωρίς φυσικά να χαιρετήσουν τον πρώην σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη. Όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού κοίταζαν με αμηχανία τα πρόσωπα που για μεγάλο διάστημα αναστάτωσαν όλα τα gossip περιοδικά της showbiz. Το ζευγάρι αποχώρησε με διαφορά λίγων δευτερολέπτων λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα με τον Μάκη Παντζόπουλο να παίρνει το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ και να κάθεται στη θέση του οδηγού.

Όσο για τον Γιάννη Λάτσιο, έφυγε από την πίσω πόρτα του μαγαζιού μαζί με τον Αντώνη Κανάκη ώστε να μην γίνει αντιληπτός από το τηλεοπτικό συνεργείο του star που τον περίμενε έξω από το μαγαζί.