Survivor: H Χαμπέρη, ο Μπάρτζης, το twitter και η παράνοια!

Survivor: H Χαμπέρη, ο Μπάρτζης, το twitter και η παράνοια!

Η πρώτη φορά που ουδείς ασχολείται με τον παίκτη που αποχωρεί από το Survivor... 

Θα τα δούμε όλα αυτό το καλοκαίρι! Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα αλλά τέτοιο χωνευτήρι τόσο διαφορετικών καταστάσεων δεν περιμέναμε να βγει on camera τόσο αβίαστα και σε υφάκι "χαλαρό". Εκείνο ωστόσο που σίγουρα περιμέναμε ήταν σε χρόνο ρεκόρ να γίνει ο κακός χαμός από σχόλια, κόντρες και διαφωνίες κάτω από το hashtag του Survivor.

Μπερδεύτηκες; Μισό!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Μπάρτζης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Σου Κου Family και η συζήτηση έφτασε στη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα για την οποία η οικοδέσποινα της εκπομπής, Αντελίνα Βαρθακούρη, αυθόρμητα είπε πως αυτό που βλέπει στην οθόνη της, της αρέσει.

Ο τρόπος με τον οποίο στηρίζει ο Σάκης την Μαριαλένα δίνει την εντύπωση του άντρα, του γλυκού και υποστηρικτικού, που κάθε γυναίκα θα ήθελε δίπλα της. Αυτή είναι πράγματι μια σκέψη που πολλοί κάνουν σήμερα καθώς η στάση του Σάκη απέναντι στην Μαριαλένα δεν έχει αλλάξει όλες αυτές τις εβδομάδες που βρίσκονται μαζί on camera στον Άγιο Δομίνικο.

Ακόμα και όταν ο Σάκης έβγαλε τον Κόρο υποψήφιο το twitter του το συγχώρεσε. Θα τα μάθεις όλα αν πατήσεις αυτό το link

Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος, ο οποίος ζει σε καταστάσεις που δοκιμάζουν τις αντοχές του (ψυχικά και σωματικα), να υποκρίνεται για τόσο καιρό;

"Ναι, είναι" απαντά ο Νίκος Μπάτζης και εάν έβαζε μία τελεία εκεί, σήμερα δεν θα ασχολούμασταν ίσως με τη δήλωσή του. Εκείνος, όμως, σύνδεσε τον χαρακτήρα του Σάκη με την επικαιρότητα και... όλα είναι αλλιώς.

«Κοίτα, με αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα εμάς, στην ουσία καμία γυναίκα δεν ήθελε να έχει κάποιον τέτοιον άνδρα, ειδικά μετά από όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση και την επικαιρότητα. Με αυτά που έχουν γίνει νομίζω», είπε ο Μπάρτζης και στο twitter στήθηκε χορός σχολίων για το απαράδεκτο της σύνδεσης ενός χαρακτήρα ριάλιτι με έναν χαρακτήρα εγκληματικής ενέργειας (καθότι οι περισσότεροι συνέδεσαν τη λέξη "επικαιρότητα" με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά).

* (Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram page Nikos Bartzis)



Η Αντελίνα προσπάθησε να σώσει όσο μπορούσε την κατάσταση και να μην δοθεί συνέχεια στον παραλληλισμό αλλά βέβαια η αρχή είχε γίνει! Και αν για λίγο το θέμα καταλάγιασε, ήρθαν οι πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές να το αποθεώσουν.

Η πιο εύστοχη ίσως ατάκα από όσες ακούσαμε ήταν αυτή του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος χαρακτήρισε τη δήλωση του Μπάρτζη «Εϊναι η αποθέωση της αστοχίας». Ναι, μάλιστα. Αυτή η δήλωση τα λέει όλα.



Αυτά συμβαίνουν όταν ο όμορφος κόσμος της τηλεόρασης, όταν τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας και η συνεχόμενη προβολή που εκτοξεύει τους followers μας, δεν αφήσει σε κάποιον τον χρόνο να σκεφτεί πριν μιλήσει...

Ήταν απολύτως αναμενόμενο ο θόρυβος που σηκώθηκε για τη δήλωση του Μπάρτζη να επισκίασε την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη το βράδυ της Κυριακής από το Survivor.

Είναι η πρώτη φορά που η αποχώρηση ενός παίκτη, που μάλιστα φτάνει τόσο μα τόσο κοντά στο έπαθλο των 100.000 ευρώ, περνά τόσο απαρατήρητη!



Είναι πραγματικά απορίας άξιο τι θα συμβεί όταν όλοι οι παίκτες, εκείνοι που έφυγαν αλλά και εκείνοι που είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι, βρεθούν στο ίδιο στούντιο για πρώτη φορά!

Ο ημιτελικός του Survivor έχει προγραμματιστεί για τις 4 Ιουλίου στο Γαλάτσι, ενώ μια ημέρα μετά, θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός με τους δύο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το έπαθλο. Και στις δύο φάσεις παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες του Survivor ΑΛΛΑ και οι πιο κοντινοί συγγενείς τους.

Μέχρι τότε ας ρίξουμε μια ματιά στα tweets που γέμισαν το hashtag Survivor:

Ps

Η ζωή στον Άγιο Δομίνικο συνεχίζεται βεβαίως και μάλιστα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο καθότι την καλύβα των παικτών χτυπά τρομερή κακοκαιρία!