Survivor: Ο Σάκης έβγαλε υποψήφιο τον Κόρο αλλά το Twitter υποκλίθηκε στη στάση του

Πατούλια Κατερίνα
Survivor: Ο Σάκης έβγαλε υποψήφιο τον Κόρο αλλά το Twitter υποκλίθηκε στη στάση του

Η υποψηφιότητα του Κόρο, τα δάκρυα του Ηλία, το πετσόκομμα του Σάκη.

Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία του φετινού Survivor που αποδείχτηκε Μπεν Χουρ πραγματικό! Στις 5 Ιουλίου 2021 θα μάθουμε ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού ριάλιτι επιβίωσης!

Ο Σάκης Κατσούλης συνέθλιψε τους αντιπάλους τους, κάνοντας το 3 στα 3 στις ατομικές ασυλίες, στέλνοντας έναν ακόμα παίκτη από την ομάδα των Amigos, στον τάκο!

Ο Κόρο υποψήφιος!

Ο Γιώργος Κόρομι ήταν ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά την υπόδειξε του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος έστειλε στον τάκο πρώτα την Ελένη Χαμπέρη και έπειτα τον Γιώργo Ασημακόπουλο.

Τα δάκρυα του Ηλία Μπόγδανου:

Στο συμβούλιο του νησιού, η συγκίνηση ήταν μεγάλη! Άλλωστε στο παιχνίδι έχουν παραμείνει έξι άτομα. Ο Ηλίας Μπόγδανος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την πορεία όλων στο παιχνίδι, παιχνίδι το οποίο χαρακτήρισε ως εμπειρία ζωής.



Το πετσόκομμα του Σάκη!

Ο Κατσούλης, έβαλε κάτω τους Amigos κερδίζοντας άνετα και την τρίτη ατομική ασυλία, σώζοντας και τη Μαριαλένα στη διαδικασία αποχώρησης. Ο Γιώργος Κόρομι, παραδέχτηκε πως άξιζε στον ίδιο και στους Amigos, το πετσόκομμα από τον Σάκη.

Ποιος φεύγει από το νησί:

Οι φήμες θέλουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο να έχει ήδη φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και να περιμένει πώς και πώς να έρθει η Κυριακή, να γίνει η ανακοίνωση του ονόματός του για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Αθήνα/



Ο μεγάλος τελικός!

Τέσσερις παίκτες θα φτάσουν στην Αθήνα από την Καραϊβική για τον μεγάλο ημιτελικό και τελικό. Στο Survivor θα δούμε δύο ακόμα αποχωρήσεις από τον Άγιο Δομίνικο, στις 20 και 27 Ιουνίου και έπειτα, οι τέσσερις φιναλίστς θα έρθουν στην Αθήνα για τον ημιτελικό στις 4 Ιουλίου και τον μεγάλο τελικό στις 5 Ιουλίου 2021.



Queen Μαριαλένα: Η ατάκα από τον Ασημακόπουλο έγινε viral στο Twitter (photos)

Η στήριξη του κόσμου στον Κόρο.

O Kόρο, τρεντάρει από το βράδυ στο Twitter μιας και ο κόσμος που τον στηρίζει πιστεύει πως ο παίκτης πρέπει να φτάσει στον φετινό τελικό.

Δες μερικά από τα σχόλια στο Twitter παρακάτω: