Η Οικονομάκου μετά την πρώτη και τη δεύτερη εγκυμοσύνη: Τα κιλά και η αλλαγή στο σώμα της (photos)

Η Οικονομάκου μετά την πρώτη και τη δεύτερη εγκυμοσύνη: Τα κιλά και η αλλαγή στο σώμα της (photos)

Η Αθηνά είναι πιο αδύνατη από ποτέ τώρα!

Στις 9 Ιουνίου 2021 η Αθηνά Οικονομάκου έγινε μαμά για δεύτερη φορά φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Η ηθοποιός γέννησε στην τελική ημερομηνία τοκετού που της είχε δώσει ο γυναικολόγος της, ενώ δώδεκα μέρες μετά τη γέννα είναι… σαν να μη γέννησε ποτέ!

Έχεις δει τη νεογέννητη κόρη της Αθηνάς; Πάτα σε αυτό το link και απόλαυσέ την!

Το υπέροχο κορμί της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τον δεύτερο τοκετό

Η Αθηνά Οικονομάκου ξέκλεψε λίγο χρόνο μέσα στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και βρέθηκε στην παραλία για να απολαύσει το μπάνιο της. Πόζαρε, μάλιστα, με ένα εμπριμέ, κομψό μπικίνι και… τι να δούμε! Το σώμα της, δώδεκα μέρες μετά τον τοκετό, έχει επανέλθει πλήρως.



Πραγματικά, κάποιος που δεν γνώριζε δύσκολα θα καταλάβαινε ότι η Αθηνά έγινε μαμά μόλις πριν λίγες μέρες. Το σώμα της είναι στα καλύτερά του.

Η διαφορά στο σώμα στις δύο εγκυμοσύνες

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε μαμά για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2018. Έφερε στον κόσμο τον γιο της, Μάξιμο και, επίσης, δεν άργησε να επανέλθει στα κιλά της.

https://www.instagram.com/p/CQMDJWFnx8-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα από τον πρώτο τοκετό η Αθηνά πόζαρε με δερμάτινο κολάν στο Instagram, ενώ μερικές μέρες αργότερα, η ηθοποιός ενθουσίασε τους followers της με τους κοιλιακούς της φορώντας ένα αθλητικό σετ.

Βλέποντας κι εσύ τις φωτογραφίες της Αθηνάς στην gallery, μετά τον πρώτο και μετά τον δεύτερο τοκετό, θα διαπιστώσεις πως… η ηθοποιός έχει καλό γονίδιο και καταφέρνει να χάνει πολύ σύντομα τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης.

Αυτήν τη φορά, πάντως, μετά τη δεύτερη γέννα, η Αθηνά Οικονομάκου μοιάζει να είναι ακόμα πιο αδύνατη συγκριτικά με το πρώτο διάστημα που έφερε στον κόσμο τον γιο της, Μάξιμο.